Tietoa meistä | Adesso

Adesso Nutraceuticals Oy

Adesso Nutraceutical Oy valmistuttaa ja markkinoi korkealaatuisia ravintolisätuotteita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Teemme yhteistyötä luotettavien eurooppalaisten lääketehtaiden kanssa. Tuotteiden ainutlaatuinen yhdistelmä vaikuttavia aineita sekä vahva tieteellinen tausta yhdistettynä tutkimustuloksiin takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehokkaan vaikutuksen.

Valmistus GMP:n mukaisesti. Tuotteet ovat saatavilla apteekeista, verkkoapteekeista sekä omasta verkkokaupastamme.

Panostamme laadukkaasti valmistettuihin, ainutlaatuisin ja hyvin tutkittuihin tuotteisiin. Meille on tärkeää, että tunnemme tuotteidemme raaka-aineet ja koko tuotantoketjun.  Uskomme vahvasti omiin tuoteisiimme ja olemme niistä aidosti ylpeitä.

Olemme suomalainen maahantuontiyritys, toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa.

Tarjoamme tuotteita myös jälleenmyyntiin. Ota yhteyttä merja.heponiemi@adesso.fi 

 

 

 

NATURATIV- KAUNEUTTA LUONNOSTA

Kosmetiikkamme on valmistettu NaTrue-sertifikaatin standardin mukaisesti. Kiinnitämme huomion myös  pakkaukseen – käytämme mahdollisimman vähän ja ainoastaan kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.

Naturativin tuotteita on miellyttävä käyttää – sekä iholle että hiuksille. Ne imeytyvät täydellisesti, viettelevät sensuelleilla tuoksuilla miellyttävällä ulkonäöllä.

Tuotteiden ainesosat ovat kylmäpuristettuja öljyjä, voiteita, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasviperäisiä alkoholeja ja biologisesti aktiivisia kasviuutteita. Käytämme ainoastaan ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita. Kylmäpuristetut öljyt säilyttävät käsittelyssä kaikki olennaiset ainesosat. Sertifioidut aineet antavat vakuuden siitä, että tuotannossa noudatetaan ympäristöystävällisiä prosesseja.

NATURATIV on perustettu 2008. Päämäärä oli selvä alusta alkaen tarjota markkinoiden parasta  eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

Asiakkaamme ja kauneusalan ammattilaiset jakavat ilomme ja tyytyväisyytemme. NATURATIV on saanut useita alan palkintoja.

Tarjoamme NATURATIV-tuotteita myös jälleenmyyntiin, ota yhteyttä merja.heponiemi@adesso.fi

 

Naturativin perustajista

Magda Hajduk

Yrittäjä. Työskennellyt v. 2003 lähtien kosmetiikkateollisuudessa.
Naturativ – luonnonkosmetiikan valmistajan- perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan!

 

Yhteystiedot

Adesso Nutraceuticals Oy
Untolantie 42
FI-20660 Littoinen, Kaarina, Finland

Y-tunnus 2616860-2
VAT ID FI26168602

Merja Heponiemi
General Manager
Puh. +358-40-705 7948
merja.heponiemi@adesso.fi

Kristiina Ylihonko, PhD
Business Manager
Puh. +358-40-579 9872
kristiina.ylihonko@adesso.fi

www.naturativ.fi
www.naturativ.com/fi
www.adesso.fi

Jätä meille viesti

15 + 15 =