Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl - Adesso

Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.

Kuvaus

COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 5 kpl

SAATAVILLA APTEEKEISTA TAI APTEEKKIEN VERKKOKAUPOISTA!

– Kirurginen tyypin IIR suu-nenäsuojain
– Suojaimen sisin ja uloin kerros on koutattu kuparioksidilla
– Käyttötarkoitus: Terveydenhoitohenkilöstölle, potilaille ja kuluttajille suojaamaan bakteereilta, viruksilta ja roiskeilta
– Hygieeninen kuparin antimikrobisten ominaisuuksien ansiosta

Materiaali: Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta. Sisin kerros: Polypropyleeni (PP)-kehrätty kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas. Välikerros: PP-sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros). Uloin kerros: PP-kehrätty kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
Käyttötarkoitus: Copper Inside suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä viruksilta ja bakteereilta. Suojaimen tulee peittää nenä ja suu. Tuote suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana ja estää myös ilmassa olevien partikkeleiden hengittämistä.

Käyttöohje: Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinnikkeet ovat ulospäin ja nenäsovitin osoittaa ylöspäin. Paina sovitin peittämään nenä tiukasti. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa. Mikäli maski aiheuttaa ihoärsytystä käytön aikana, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen.
Säilytysohje: Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa: Säilytyslämpötila alle 50° C. Kosteusolosuhteet alle 80 %. Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasuja. Säilytettävä erillään avotulesta. Vältettävä pölyä ja kaasuja.

Kirurginen suu-nenäsuojain
Materiaali
Suu-nenä suojain koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

 

Lisätiedot

KPL

1kpl, 5kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *