SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ | Adesso
New

SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ

39,90 

Skingain – Klassikko kollageenituote, joka sisältää sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi.

Osta tämä tuote ja ansaitse 20 Adesso pistettä!

Kuvaus

SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ

Skingain – Klassikko kollageenituote, joka sisältää sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (naudan nahasta), hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi) Annostus: 1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml). Vuorokausiannos (1 annospussi) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 4783 mg, tyypin 2 kollageenia: 287 mg ja C-vitamiinia 50 mg. Vuorokausiannos (2 annospussia) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 9566 mg, tyypin 2 kollageenia: 574 mg ja C-vitamiinia 100 mg. Valmistusmaa Saksa ja maahantuoja Immitec Sverige Ab, Tegelhagen 2 LT 3, 02780 Espoo, www.immitec.fi

ANNOSTUS
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n.200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

MAHDOLLISET ALLERGIAT
Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Ravintolisä.
Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.