Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl | Adesso

Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl

79,90 

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Pitkäikäinen, ekologinen, edullinen käytössä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osta tämä tuote ja ansaitse 40 Adesso pistettä!

Kuvaus

COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 5 kpl

AVAIN OMINAISUUDET
✓ Suojaa myös käyttäjäänsä. Vähentää tartuntariskiä.
✓ Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää.
✓ Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.
✓ Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi.
✓ CE hyväksytty (IIR, EN 14683). FDA hyväksytty.
✓ Antaa paremman suojan.
✓ Käytössä edullisempi.
✓ Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää.
✓ Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta.

HYÖDYT
✓ Pitkäaikainen käyttö, niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä, ei reikiä.
✓ Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.
✓ Ei enää kalliita, kivuliaita ja tehottomia hengityssuojain kokemuksia.
✓ Ei enää iho-onglemia, kupari inaktivoi ei toivotut baketeerit.
✓ Ekologinen, pitkä käyttöikä, samassa käyttöajassa käyttäisit kymmeniä maskeja kun nyt pärjäät yhdellä maskilla.

Torjuu 99,9 % viruksista. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kuparimaskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta.

Copper inside -maski valmistetaan näin: Itse maskin ulompi kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää mikroskooppisia kuparioksidipolymeerejä. Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi. Se estää myös hiukkasten virtauksen ulospäin. Sisin kerros on lähellä nenää ja suuta ja se on suunniteltu imemään kosteutta, plus se sisältää kuparioksidipolymeerejä varmistaakseen, että virus ei pysty selviämään. Kaiken kaikkiaan pieni määrä kuparihiukkasia sekoitetaan maskiin, joka saa aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ”tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten (IIR / EN14683) mukaisesti.

Käyttö: Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia. Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta. Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoillesi sopivaksi ja tiiviiksi.

Materiaali:
Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Käyttötarkoitus:
Copper inside, kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Maskin tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana.

Käyttöohje / Bruksanvisning
Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinníkkeet ovat ulospäin. / Vrid masken så att öronslingans fästen är vända utåt.
Käännä suojain siten, että nenäsovitin osoittaa ylöspäin. / Vrid locket så att näsklamman pekar uppåt.
Paina sovitin peittämään nenä tiukasti. / Pressa näsklämman strikt för att täcka näsan.
Maskin tulee peittää suu ja nenä. / Masken ska täcka munnen och näsan.
Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa. / Säkra tätheten av masken runt näsan och under hakan. Masken skall ligga tätt mot huden utan glapp. Formatera efter behov.
Mikäli käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. /Om användning av masken orsakar hudirritation, byt masken eller stoppa användningen.
Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen / Använd inte masken om den är sliten, inte stannar på plats eller har skadats, eftersom detta minskar maskens effektivitet
Maskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä. / Masken kan återanvändas så länge den är intakt.
Ei vesipesua / Ingen vattentvätt Ei valkaisua / Ingen blekning Ei silitystä / Ingen strykning Kuivatettava litteänä / Torka platt

Säilytysohje / Förvaringsanvisningar
Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa / Hänsyn till lagring:
Säilytyslämpötila alle 50 °C / Förvaringstemperaturen bör vara under 50 °C.
Kosteusolosuhteet: Alle 80% / Luftfruktigheten bör vara mindre än 80%.
Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasuja. / Förvaras på en ren, sval, torr och väl ventilerad plats utan frätande gaser.
Säilytettävä erillään avotulesta. / Håll masken borta från eld.
Vältettävä pölyä ja kaasuja. / Undvik damm och gaser.

Kuparioksidilla päällystetyt hengityssuojaimet saattavat merkittävästi vähentää SARS-CoV-2 ristikontaminaatio riskiä (Artikkeli: MedCu Technologies https://orcid.org/0000-0001-6170-5344)

“Hengityssuojainten käyttö on yleisesti hyväksytty merkitykselliseksi COVID-19 taudin torjunnassa. Kuitenkin niin sairastuneet kuin oireettomanakin säilyneet SARS-CoV-2-viruksen infektoimat henkilöt tartuttavat sen maskiin, ja virus voi pysyä elinkelpoisena maskien pinnalla jopa useita päiviä. Vaikka tavalliset hengityssuojaimet ovat kertakäyttöisiä, kuluttajat saattavat käyttää niitä kuitenkin toistuvasti, eikä niitä hävitetä oikein. Maskeja kosketellaan useasti käytön, uudelleenkäytön ja hävittämisen yhteydessä, mikä voi lisätä infektio- ja tartuntariskiä.

Tutkimuksessa valmistettiin N95- ja kirurgisia maskeja, joissa uloimman kerroksen kuitukangas kyllästettiin kuparioksidi-mikropartikkeleilla. Maskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Määritykset tehtiin TCID50- ja PCR-analyyseillä, määrittämällä infektoivien virusten pitoisuutta. Maski, joka poistaa SARS-CoV-2-viruksen infektiokyvyn muutamassa minuutissa, voi merkittävästi vähentää viruksen leviämistä ja tartuntoja.” lue koko artikkeli tästä linkistä. Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä. Kupari_Maski_esite_FI 3.9.2020
CE-sertifikaatti Dokumentti_9947_CE
TUV-sertifikaatti Dokumentti_ 9946 TUV

Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ENG

Copper Inside_Sertifikater og biologi

Copper Inside_Trygt i bruk

Usein kysyttyä kuparimaskista.

Lisätiedot

KPL

1kpl, 5kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *