Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl | Adesso

Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl

79,90 

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.

Varasto loppu

Kuvaus

COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 5 kpl

COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS 1 kpl

– Kirurginen tyypin IIR suu-nenäsuojain
– Suojaimen sisin ja uloin kerros on koutattu kuparioksidilla
– Käyttötarkoitus: Terveydenhoitohenkilöstölle, potilaille ja kuluttajille suojaamaan bakteereilta, viruksilta ja roiskeilta
– Hygieeninen kuparin antimikrobisten ominaisuuksien ansiosta

Copper inside -maski valmistetaan näin: Itse maskin ulompi kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää mikroskooppisia kuparioksidipolymeerejä. Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi. Se estää myös hiukkasten virtauksen ulospäin. Sisin kerros on lähellä nenää ja suuta ja se on suunniteltu imemään kosteutta, plus se sisältää kuparioksidipolymeerejä varmistaakseen, että virus ei pysty selviämään. Kaiken kaikkiaan pieni määrä kuparihiukkasia sekoitetaan maskiin, joka saa aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ”tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten (IIR / EN14683) mukaisesti.

Materiaali: Maski koostuu kolmesta (3) kerroksesta. Sisin kerros: Polypropyleeni (PP)-kehrätty kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas. Välikerros: PP-sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros). Uloin kerros: PP-kehrätty kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
Käyttötarkoitus: Copper Inside suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä viruksilta ja bakteereilta. Suojaimen tulee peittää nenä ja suu. Tuote suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana ja estää myös ilmassa olevien partikkeleiden hengittämistä. CMA/CNAS-akkreditoidussa laboratoriossa tehdyn tutkimuksen mukaan, 30 tunnin hengitysstimulaation jälkeen suu-nenäsuojusten suorituskyky on pysynyt lähes ennallaan: BFE>97% ja hengitysvastus <45 Pa/cm2. Jos käytät suojainta pidempään, huomaa, että suojaimen suojausteho saattaa heiketä.

Käyttöohje: Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinnikkeet ovat ulospäin ja nenäsovitin osoittaa ylöspäin. Paina sovitin peittämään nenä tiukasti. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa. Mikäli maski aiheuttaa ihoärsytystä käytön aikana, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen.
Säilytysohje: Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa: Säilytyslämpötila alle 50° C. Kosteusolosuhteet alle 80 %. Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasuja. Säilytettävä erillään avotulesta. Vältettävä pölyä ja kaasuja.

Kirurginen suu-nenäsuojain
Materiaali
Suu-nenä suojain koostuu kolmesta (3) kerroksesta:
• Sisin kerros A: Polypropyleeni (PP)-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas
• Välikerros B: PP- sulapuhallettu kuitukangas (suodatinkerros)
• Uloin kerros C: PP-kehrätty, kuparioksidia sisältävä sidoskuitukangas

Käyttötarkoitus
Copper inside, kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Suojaimen tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana.
Käyttöohje / Bruksanvisning
Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinníkkeet ovat ulospäin. / Vänd masken så att öronslingans fästen är vända utåt.
Käännä suojain siten, että nenäsovitin osoittaa ylöspäin. / Se till att näsförstärkningen pekar uppåt.
Paina sovitin peittämään nenä tiukasti. / Pressa näsförstärkningen ordentligt mot näsan för att täcka den
Suojaimen tulee peittää suu ja nenä. / Masken ska täcka munnen och näsan.
Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Suojaimen tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa. / Kontrollera att masken sitter tätt runt näsan och under hakan. Masken skall ligga tätt mot huden utan glipor. Forma den efter behov.
Mikäli suojain aiheuttaa ihoärsytystä käytön aikana, vaihda suojain tai lopeta sen käyttö. /Om användning av masken orsakar hudirritation, byt mask eller upphör med användningen.
Älä käytä suunenä suojainta, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai se on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen / Använd inte masken om den är sliten, inte stannar på plats eller har skadats, eftersom detta minskar maskens effektivitet
Jos käytät suojainta pidempään, huomaa, että suojaimen suojausteho saattaa heiketä. / Om du använder skyddet under en längre tid, notera att skyddets skyddsnivå kan minska.
Säilytysohje / Förvaringsanvisningar
Suojamaskin säilytyksessä huomioitavaa / Avseende lagring;
Säilytyslämpötila alle 50 °C / Förvaringstemperaturen bör vara under 50 °C.
Kosteusolosuhteet: Alle 80% / Luftfruktigheten bör vara mindre än 80%.
Säilytettävä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, jossa ei ole syövyttäviä kaasuja. / Förvaras på en ren, sval, torr och väl ventilerad plats utan frätande gaser.
Säilytettävä erillään avotulesta. / Håll masken borta från eld.
Vältettävä pölyä ja kaasuja. / Undvik damm och gaser.

“Hengityssuojainten käyttö on yleisesti hyväksytty merkitykselliseksi COVID-19 taudin torjunnassa. Kuitenkin niin sairastuneet kuin oireettomanakin säilyneet SARS-CoV-2-viruksen infektoimat henkilöt tartuttavat sen maskiin, ja virus voi pysyä elinkelpoisena maskien pinnalla jopa useita päiviä. Vaikka tavalliset hengityssuojaimet ovat kertakäyttöisiä, kuluttajat saattavat käyttää niitä kuitenkin toistuvasti, eikä niitä hävitetä oikein. Maskeja kosketellaan useasti käytön, uudelleenkäytön ja hävittämisen yhteydessä, mikä voi lisätä infektio- ja tartuntariskiä. Tutkimuksessa valmistettiin N95- ja kirurgisia maskeja, joissa uloimman kerroksen kuitukangas kyllästettiin kuparioksidi-mikropartikkeleilla. Maskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Määritykset tehtiin TCID50- ja PCR-analyyseillä, määrittämällä infektoivien virusten pitoisuutta. Maski, joka poistaa SARS-CoV-2-viruksen infektiokyvyn muutamassa minuutissa, voi merkittävästi vähentää viruksen leviämistä ja tartuntoja.” lue koko artikkeli tästä linkistä. Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä. Kupari_Maski_esite_FI 3.9.2020
CE-sertifikaatti Dokumentti_9947_CE
TUV-sertifikaatti Dokumentti_ 9946 TUV

Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ENG

Copper Inside_Sertifikater og biologi

Copper Inside_Trygt i bruk

Usein kysyttyä kuparimaskista.

Kuparimaski on hygieeninen.

Lisätiedot

KPL

1kpl, 5kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus 5 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *