Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus | Adesso
New

Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus

19,90 79,80 

Vähentää käyttäjän tartuntariskiä. Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää. Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Pitkäikäinen, ekologinen, edullinen käytössä.

Poista

Ansaitse jopa 40 Adesso pistettä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

COPPER INSIDE KIRURGINEN NENÄ-SUUSUOJUS

AVAIN OMINAISUUDET
✓ Suojaa myös käyttäjäänsä. Vähentää tartuntariskiä.
✓ Materiaali on pehmeä ja miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää.
✓ Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä.
✓ Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi.
✓ CE hyväksytty (IIR, EN 14683). FDA hyväksytty.
✓ Antaa paremman suojan.
✓ Käytössä edullisempi.
✓ Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää.
✓ Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta.

HYÖDYT
✓ Pitkäaikainen käyttö, niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä, ei reikiä.
✓ Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.
✓ Ei enää kalliita, kivuliaita ja tehottomia hengityssuojain kokemuksia.
✓ Ei enää iho-onglemia, kupari inaktivoi ei toivotut baketeerit.
✓ Ekologinen, pitkä käyttöikä, samassa käyttöajassa käyttäisit kymmeniä maskeja kun nyt pärjäät yhdellä maskilla.

Torjuu 99,9 % viruksista. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kuparimaskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta.

Copper inside -maski valmistetaan näin: Itse maskin ulompi kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää mikroskooppisia kuparioksidipolymeerejä. Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi. Se estää myös hiukkasten virtauksen ulospäin. Sisin kerros on lähellä nenää ja suuta ja se on suunniteltu imemään kosteutta, plus se sisältää kuparioksidipolymeerejä varmistaakseen, että virus ei pysty selviämään. Kaiken kaikkiaan pieni määrä kuparihiukkasia sekoitetaan maskiin, joka saa aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ”tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten (IIR / EN14683) mukaisesti.

Käyttö: Maski on steriili, hajuton ja mukava käyttää. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia. Maski on itse steriloituva kuparin ansiosta. Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoillesi sopivaksi ja tiiviiksi.

Kuparioksidilla päällystetyt hengityssuojaimet saattavat merkittävästi vähentää SARS-CoV-2 ristikontaminaatio riskiä (Artikkeli: MedCu Technologies https://orcid.org/0000-0001-6170-5344)

“Hengityssuojainten käyttö on yleisesti hyväksytty merkitykselliseksi COVID-19 taudin torjunnassa. Kuitenkin niin sairastuneet kuin oireettomanakin säilyneet SARS-CoV-2-viruksen infektoimat henkilöt tartuttavat sen maskiin, ja virus voi pysyä elinkelpoisena maskien pinnalla jopa useita päiviä. Vaikka tavalliset hengityssuojaimet ovat kertakäyttöisiä, kuluttajat saattavat käyttää niitä kuitenkin toistuvasti, eikä niitä hävitetä oikein. Maskeja kosketellaan useasti käytön, uudelleenkäytön ja hävittämisen yhteydessä, mikä voi lisätä infektio- ja tartuntariskiä.

Tutkimuksessa valmistettiin N95- ja kirurgisia maskeja, joissa uloimman kerroksen kuitukangas kyllästettiin kuparioksidi-mikropartikkeleilla. Maskit alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Määritykset tehtiin TCID50- ja PCR-analyyseillä, määrittämällä infektoivien virusten pitoisuutta. Maski, joka poistaa SARS-CoV-2-viruksen infektiokyvyn muutamassa minuutissa, voi merkittävästi vähentää viruksen leviämistä ja tartuntoja.” lue koko artikkeli tästä linkistä. Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä. Kupari_Maski_esite_FI 3.9.2020
CE-sertifikaatti Dokumentti_9947_CE
TUV-sertifikaatti Dokumentti_ 9946 TUV

Käännös Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ FI

Copper-oxide impregnated masks – significantly reduce Covid-19 cross-contamination_ENG

Lisätiedot

KPL

1kpl, 5kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Copper Inside kirurginen suu-nenäsuojus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *