ANTIGEENIPIKATESTI – BOSON Rapid SARS-CoV-2 kotitesti 1 KPL - Adesso

Blogit

ANTIGEENIPIKATESTI – BOSON Rapid SARS-CoV-2 kotitesti 1 KPL

4,60 

Helppokäyttöinen koronatesti kotikäyttöön. RAPID SARS-COV-2 ANTIGEN TEST CARD (Boson) on nopea ja luotettava antigeenitesti SARS-Co-V-2 viruksen havaitsemiseen.

Varasto loppu

ANTIGEENIPIKATESTI – BOSON Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card
Self-Test 1 kpl

Helppokäyttöinen koronatesti kotikäyttöön.

KÄYTTÖTARKOITUS
SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, joka perustuu immunokromatografiaan. Se on suunniteltu nopeaan kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenin määritykseen COVID-19-tautiin epäiltyjen henkilöiden nenän etuosasta otettavista näytteistä.
Testi soveltuu kotikäyttöön kuluttajille sekä ammattikäyttöön.
RAPID SARS-COV-2 ANTIGEN TEST CARD (Boson) on nopea ja luotettava antigeenitesti SARS-Co-V-2 viruksen havaitsemiseen. Testi on EU:n hyväksymä ja CE-merkitty (CE0123)

- Helppokäyttöinen
- Koronatesti kotikäyttöön
- CE-merkitty (CE 0123)

Kliininen suorituskyky:
Herkkyys 96 %; spesifisyys 99 % ja tarkkuus (accuracy) 98.6 %.

Pakkaus sisältää:
SARS-CoV-2-antigeenitestikasetti (suljettu foliopussi) 1 kpl
Steriili näytepuikko 1 kpl
Uuttoputki 1 kpl
Uuttoliuos 1 kpl
Käyttöohje sis. Suomi/Ruotsi 1 kpl

Testiä suositellaan erityisesti seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta, altistumisepäilystä tai muulloinkin haluttaessa varmistusta siitä, että henkilöllä ei ole COVID-19 tautia aiheuttavaa virusta. Testi tehdään helposti nenän limakalvolta. Näytettä ei tarvitse ottaa nenänielukanavasta. Tulokset ovat luettavissa 15 minuutissa. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset.

Valmistaja: Xiamen Boson Biotech Co., LTD, CH

Saatavilla myös 5-testin paketti.

Näin tunnistat vaatimukset täyttävän COVID-19-kotitestin

  • Kuluttajalle tarkoitetussa tuotteessa ja markkinointiväittämissä lukee esim. ”itse suoritettavaan testaukseen/ för själv-testning / device for self-testing)
  • Kotitesteissä tulee olla vaatimustenmukaisuudesta kertova CE-merkintä. CE-merkinnän vieressä tulee myös näkyä tuotteen arvioineen tarkastuslaitoksen (ns. ilmoitetun laitoksen) nelinumeroinen koodi, esim. CE 0999.
  • Pakkauksessa ja käyttöohjeessa tulee olla valmistajan nimi ja yhteystiedot. Jos kyseessä on EU:n ulkopuolinen valmistaja, pakkauksessa tai käyttöohjeessa tulee olla myös tieto valtuutetusta EU-edustajasta (lyh. EC Rep.). Puutteet näissä tiedoissa kielivät yleensä myös muista puutteista.
  • Suomessa myytävässä kotitestissä tulee olla yksinkertaiset ja selkeät, kuluttajille suunnatut käyttöohjeet sekä suomeksi että ruotsiksi.
  • Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet testin tekemiseksi kotona.

Lue lisää THL:n sivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ANTIGEENIPIKATESTI – BOSON Rapid SARS-CoV-2 kotitesti 1 KPL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogit