KUUSENPIHKAVOIDE, 30 ml | Adesso %

KUUSENPIHKAVOIDE, 30 ml

26,90 

CE-merkitty 20% KUUSENPIHKAVOIDE, lääkinnällinen hoitovoide. Kuusenpihkavoide on itsehoitovalmiste ulkoiseen ihonhoitoon. Tuote on antiseptinen ja suunniteltu hoitamaan haavaumia, naarmuuntunutta ja halkeilevaa ihoa.

 

Osta tämä tuote ja ansaitse 13 Adesso pistettä!

Kuvaus

 KUUSENPIHKAVOIDE, 30 ml

CE-merkitty 20% vahva KUUSENPIHKAVOIDE, lääkinnällinen hoitovoide

Kuusenpihkavoide on itsehoitovalmiste ulkoiseen ihonhoitoon. Tuote on antiseptinen ja suunniteltu hoitamaan haavaumia, naarmuuntunutta ja halkeilevaa ihoa.

Tuotteet valmistetaan ja pakataan Marttilassa. Valmistusprosessissa ja raaka-aineiden valinnassa on noudatettu ekologisesti kestäviä ratkaisuja.
Tuotteiden kehittämisessä ja valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita, eikä eläinperäisiä raaka- aineita. Tuotteeseen ei ole myöskään käytetty ei ole mineraaliöljyä, silikaatteja, eikä keinotekoisia väriaineita.

TUOTTEEN KÄYTTÖ
Kuusenpihkavoide on voidemainen ihon haavojen ja haavaumien hoitoon tarkoitettu itsehoitovalmiste.
Voidetta levitetään ohut kerros hoidettavalle ihoalueelle 1-2 kertaa vuorokaudessa

Erityisesti huomioitavaa
• Jos tulehdus ei rauhoitu 1-2 viikossa, käännyttävä lääkärin puoleen
• Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi
• Tuote ei sovellu hartsiallergisille

Yleiset haittavaikutukset
• Yliherkkyysreaktiot, kutina, kuumotus, punoitus tai lisääntyvä tulehdus

Raskaus ja imetys
• Lyhytaikaiselle käytölle pienehköillä ihoalueilla ei ole estettä raskauden tai imetyksen aikana.

VALMISTUSAINELUETTELO
Raaka-aine %-osuus
Rypsiöljy (Brassica oleifera) 62 %
Mehiläisvaha (Cera flava) 18 %
Pihka (Picea Abies) 20 %

Kaikki raaka-aineet täyttävät elintarvike-, kosmetiikka- ja Ph. Eur. vaatimukset. Tuotteiden kehittämisessä ei ole käytetty eläinkokeita Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyä, silikaatteja tai keinotekoisia väriaineita.

100 % luonnollinen ja ekologinen DT Pihkavoide on pakattu Sulapacin ainutlaatuiseen rasiaan. Sulapacin kosmetiikkapakkaukset ovat täysin biohajoavia ja muovittomia, sillä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta ja luonnonperäisistä sidosaineista. Tämä upea pakkaus täydentää Donna Taponeron tuotteiden luonnollisuutta ja ekologista kestävyyttä.

TUOTTEEN TIETEELLINEN PERUSTA
Kuusen hyödyllisyys rohtona on tunnettu jo vuosituhansia. Lääkinnässä on käytetty palsamia, tärpättiöljyä, neulasöljyä, neulasuutetta, hartsia (pihkaa), siemenöljyä ja kuusenkerkkiä. Suomessa reumatismia, noidannuolta ja kroonista keuhkoputkentulehdusta on hoidettu pihkalaastareilla. Valko- Venäjällä pihkaa on käytetty mehiläisvahan, hunajan ja auringonkukkaöljyn kera hiertymiin.
Kuusenpihkasta tehty voide on ollut jo vuosisatoja käytössä kansanlääkinnässä haavojen ja infektioiden hoidossa. Vuonna 2008 on julkaistu tutkimus kuusenpihkavoiteen hoidosta painehaavojen hoidossa. Tutkimuksessa havaittiin kuusenpihkavoiteen selvästi nopeuttavan haavojen paranemista, ja ehkäisevän bakteerien esiintymisetä haava-alueella.

Valmistusmaa Suomi