SKINGAIN Serum 30 ml - Adesso

SKINGAIN Serum 30 ml

Ihoa uudistava, kosteuttava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää hyaluronihappoa, lipopeptidejä ja proteiineja.

Kuvaus

SKINGAIN Serum 30 ml

Saatavilla apteekeista tai apteekkien verkkokaupoista. 

Ihoa uudistava, kosteuttava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää hyaluronihappoa, lipopeptidejä ja proteiineja.

Ainesosat (INCI) : Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Almond Glycerides, Bifida Ferment Lysate, Steareth-20, Argania Spinosa Kernel Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hyaluronic acid, Biosaccharide Gum-1, Sodium Cocoyl Glutamate, Carbomer, Xanthan Gum, Lactic Acid, Decylene Glycol, o-Cymen-5-ol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Chlorohexidine Digluconate, parfum.

Annostus/käyttöohje: Sivele seerumia päivittäin aamulla ja/tai illalla puhtaalle kasvojen, silmien, niskan ja dekolteen ihon alueelle. Seerumia voidaan käyttää iholla sellaisenaan tai normaalin ihovoiteen pohjana.

VUODEN 2020 HOITOTUOTE!
Immitecin Skingain Seerumi on valittu vuoden 2020 hoitotuote-sarjan voittajaksi.

SKINGAIN Serum
– Ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää hyaluronihappoa, lipopeptidejä ja proteiineja.
– ​tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi
– antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa ihon uudistumista
– SKINGAIN Serum vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuoremmaksi

TESTITULOKSET TODISTAVAT VAIKUTUKSEN
– parantunut ihon kosteus – jopa + 140%
– kasvojen kohotus +28%
– juonteiden väheneminen -48%
– ihon uudistuminen +80%
– pehmeämpi iho +88%

​VAIKUTTAVAT AINEET
​ARGATENSYL
Argan-puun hedelmästä eristetty proteiini, tehokkaasti ja pitkäkestoisesti tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Korostaa kasvojen muotoja ja antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen, parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä.
FUCOGEL®
Voimakas ja pitkäkestoinen ihon kosteutus. Estää ihosolujen kuivumista ja suojaa ihoa haitallisilta sään vaikutuksilta.
RIGIN™
Tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa. Kosteuttaa ja näkyvästi uudistaa ihoa sekä torjuu sen vanhenemista. Parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta.
HYALURONIHAPPO
Tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Vähentää ryppyjä ja juonteita. Kiinteyttää ihoa ja tuo esiin kasvojen muotoa. Varmistaa välittömän ja pitkäkestoisen kasvojen kohotusvaikutuksen lisäämällä ihon kiinteyttä.
HREPAIR COMPLEX CLR™
Suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Tutkittu vaikutus ihon hyvinvoinnille
Skingain Seerumin on todettu parantavan ihon kosteutta jopa 140%, kohottavan kasvoja 28% ja vähentävän juonteita 48%. Lisäksi Skingain Seerumin on todettu parantavat ihon pehmeyttä 88% ja ihon uudistumista 80%.

Valmistaja Immitec Norge AS