SKINGAIN Tablets Professional, 120 tabl. - Adesso

SKINGAIN Tablets Professional, 120 tabl.

Tablettimuotoinen kollageenituote ilman kalaraaka-ainetta. Skingain Professional sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita ja 1. sekä 2. tyypin kollageenia.

Kuvaus

SKINGAIN Professional, 120 tabl.

Saatavilla apteekeista tai apteekkien verkkokaupoista. 

Tablettimuotoinen kollageenituote ilman kalaraaka-ainetta. Skingain Professional sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita ja 1. sekä 2. tyypin kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain Professional sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista. Skingain Professionalin sisältämät A-, B2- ja C-vitamiinit sekä biotiini, sinkki ja kupari osallistuvat ihon normaalin kunnon ylläpitämiseen.

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (naudan nahasta), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), hydrolysoitu tyypin 2 kollageeni (kanan rustosta), sinkkiglukonaatti, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet, (dikalsiumfosfaatti ja piidioksidi), emulgointiaine (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaineet (titaanidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja glyseroli), viinirypäleensiemenuute, D-kalsiumpatotenaatti, D-alfa-tokoferyylisukkinaatti, kupariglukonaatti, L-seleenimetioniini, retinyyliasetaatti, riboflaviini ja D-biotiini.

Annostus: 2 tablettia aamuin illoin. Vuorokausiannos (4 tablettia) sisältää: Kollageenia 4000 mg, A-vitamiinia: 240 µg retinol, B2-vitamiinia: 1,8 mg, B5-vitamiinia: 20 mg, biotiinia: 150 µg, C-vitamiinia: 80 mg, E-vitamiinia: 20 mg, sinkkiä: 16 mg, kuparia 2,6 mg, seleeniä 60 µg, D3-vitamiinia: 10 µg ja viinirypäleensiemenuutetta 60 mg.

Annostus:
2 tablettia aamuin illoin. Suositeltua vuorokausiannosta (4 tabl) ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Maahantuoja Immitec Sverige Ab, Tegelhagen 2 LT 3, 02780 Espoo, www.immitec.fi