SKINGAIN plus 30 ps - Adesso

SKINGAIN plus 30 ps

(1 tuotearvio)

Uutuus! Ensimmäisenä maailmassa Kollageeni + Pycnogenol®. Tutkittua tehoa ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageenia, hyaluronihappoa ja rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia.

Kuvaus

SKINGAIN plus 30 annospussia

Saatavilla apteekeista tai apteekkien verkkokaupoista. 

Uutuus! Ensimmäisenä maailmassa Kollageeni + Pycnogenol®. Tutkittua tehoa ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageenia, hyaluronihappoa ja rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia. Sekoita jauhe mielijuomaasi ja totea tulokset jopa kuukaudessa. Skingain plus aktivoi kehon omaa kollageenin tuotantoa ja hidastaa kollageenin poistumista elimistöstä.

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni , hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®.

Annostus: 1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml).

Vuorokausiannos (1 pussi) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 4783 mg, tyypin 2 kollageenia: 287 mg, C-vitamiinia: 100 mg, rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia 50 mg ja hyaluronihappoa: 13 mg.

Vuorokausiannos (2 annospussia) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 9566 mg, tyypin 2 kollageenia: 574 mg, C-vitamiinia 200 mg, rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia 100 mg ja hyaluronihappoa 26 mg.

 

KOLLAGEENITYYPPIEN ERO
Skingain plus sisältää sekä tyypin 1. että 2. hydrolysoitua kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni.

ALLERGIAT
Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

​Valmistaja Immitec Norge AS

1 arvio tuotteelle SKINGAIN plus 30 ps

  1. MH

    Muutaman viikon käytön jälkeen vaikutti hyvin hiusten lähtöön, nyt ei lähde enää. Ihokin tuntuu paremmalta. Tämä jää käyttöön.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *