SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ - Adesso

SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ

Saatavilla apteekeista tai apteekkien verkkokaupoista. 

Skingain - Klassikko kollageenituote, joka sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Vuoden 2014 hoitotuote Suomessa.

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni , hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi)

Annostus: 1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml).

Vuorokausiannos (1 annospussi) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 4783 mg, tyypin 2 kollageenia: 287 mg ja C-vitamiinia 50 mg, hyaluronihappo 13 mg.

Vuorokausiannos (2 annospussia) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 9566 mg, tyypin 2 kollageenia: 574 mg ja C-vitamiinia 100 mg, hyaluronihappo 26 mg.

Valmistaja Immitec Norge AS

Maahantuoja Immitec Svergie AB

ANNOSTUS
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n.200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

MAHDOLLISET ALLERGIAT
Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Ravintolisä.
Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.