SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ - Adesso

SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ

Skingain – Klassikko kollageenituote, joka sisältää sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi.

Kuvaus

SKINGAIN Original 30 PSS. RAVINTOLISÄ

Saatavilla apteekeista tai apteekkien verkkokaupoista. 

Skingain – Klassikko kollageenituote, joka sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Vuoden 2014 hoitotuote Suomessa.

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni , hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi)

Annostus: 1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml).

Vuorokausiannos (1 annospussi) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 4783 mg, tyypin 2 kollageenia: 287 mg ja C-vitamiinia 50 mg, hyaluronihappo 13 mg.

Vuorokausiannos (2 annospussia) sisältää: Tyypin 1 kollageenia: 9566 mg, tyypin 2 kollageenia: 574 mg ja C-vitamiinia 100 mg, hyaluronihappo 26 mg.

Valmistaja Immitec Norge AS

Maahantuoja Immitec Svergie AB

ANNOSTUS
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n.200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

MAHDOLLISET ALLERGIAT
Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Ravintolisä.
Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.