BIOTEBACT 30 tabl. - Adesso
New

Blogit

BIOTEBACT 30 tabl.

23,00 

Ravintolisä suojaamaan ja vahvistamaan suunielu kanavaa ja ylempiä hengitysteitä.

Osta tämä tuote ja ansaitse 12 Adesso pistettä!

BIOTEBACT 30 tabl.

Ravintolisä suojaamaan ja vahvistamaan suunielu kanavaa ja ylempiä hengitysteitä

BIOTEBACT on ravintolisä, joka sisältää kokonaisia, tapettuja Lactobacillus helveticus MiMlh5 -kannan maitohappobakteeria, hyaluronihappoa ja pensassinappia (Hedge mustard).
Pensassinapilla on pehmentävä ja voiteleva vaikutus suun ja nielun limakalvoille. Se edistää ylempien hengitysteiden toimivuutta.

ANNOS JA KÄYTTÖ: Yksi tabletti päivässä mieluiten iltaisin, aterioiden ja hampaidenpesun jälkeen. Anna tabletin liueta suussa pureskelematta.

AINESOSAT: Täyteaineet: isomalt, hydroksipropyyli-selluloosa;
Na-hyaluronaatti, Pensassinappi (Hedge mustard, Sisymbrium officinale L. Scop., kukinnot) kuivauute, Päällystysaineet: hydroksipropyyli-selluloosa, hydroksipropyyli-metyyliselluloosa, kalsiumkarbonaatti, talkki; Paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; Aromiaineet: Lactobacillus helveticus MiMlh5 (ei eläviä); Happamuuden säätöaine: sitruunahappo 30 tablettia, a’ 400 mg, sisältö 12 g

Lactobacillus helveticus MiMlh5 -tapetut bakteerisolut
1. Vähentää (estää) bakteeritulehdusta. -Syrjäyttää infektioita aiheuttavan streptokokin.
2. Vaikuttaa immuunivasteeseen
Vaikuttaa sytokiinien eritykseen ja aktivoi interleukiinia (IL-2).
3. Hillitsee tulehdusta (anti-inflammatorinen vaikutus)
Vaikutus sytokiinien kautta.
Hyaluronihappo
Synergistinen vaikutus Lactobacilluksen kanssa. Tehostaa tapettujen Lactobacillus helveticus MiMlh5 -solujen sitoutumista limakalvoille. Erityisesti on osoitettu, että hyaluronihappo voi estää Streptocuccus pyogenes -bakteerin tarttumisen nieluun. Hyaluronihappo tunnetaan hyvin säätelevästä vaikutuksestaan tulehdusvasteeseen ja kyvystä palauttaa vaurioituneen pintakudoksen normaali toiminta.
Hedge Mustard (Pensassinappi)
Ehkäisee tulehdusta ja pehmentää limakalvoja. Käytetään käheyteen ja afoniaan (äänihäiriö) sekä hengitysteiden tulehdustiloihin. Hyväksytty väite: pehmentävä ja rauhoittava vaikutus suun ja nielun limakalvolle. Lisäksi se edistää ylähengitysteiden toimintaa.

Varoitukset ja säilytys: Varoitukset ja säilytys: Pidä alle 3-vuotiaiden lasten ulottumattomissa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista, monipuolista
ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote sisältää polyoleja; runsas käyttö saattaa aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä,
suojattuna kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Viimeinen käyttöpäivä viittaa oikein säilytettyyn, ehjään pakettiin.

Katso myös ImmunormC

BIOTEBACT_tuotetieto_3.11.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BIOTEBACT 30 tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogit