Alliendo®30 tabl. - Adesso

Blogit

Alliendo®30 tabl.

28,63 

Kuukautiskierron häiriöihin ja kipuihin sekä endometrioosin oireisiin.

Osta tämä tuote ja ansaitse 14 Adesso pistettä!

Alliendo® 30 tabl.

Kuukautiskierron häiriöihin, kipuihin ja endometrioosin oireisiin.

Alliendo®  on ravintolisä, joka sisältää kversetiiniä, kurkuminoideja ja N-asetyylikysteiiniä. Formuloitu Endobasp®-tekniikalla. Kurkuminoidit auttavat torjumaan kuukautiskierron häiriöitä.

ANNOS JA KÄYTTÖ: 1 tabletti päivässä täydellä vatsalla.

AINESOSAT: ENDOBASP® 95% kurkuminoidien yhdistelmä kurkumasta (Curcuma longa L. rhizome), kversetiini, N-asetyylikysteiini, emulgointiaine, bromelain 2500 GDU/g, rasvahappojen sakkaroosiesterit, L-arginiini, mustapippuri (Piper nigrun L. fruits d.e.), Täyteaineet: selluloosa, dikalsium fosfaatti, hydroksipropyyli selluloosa, Päällystysaineet: asetyloitu tärkkelys, talkki, glyseroli, sellakka, Paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, talkki, Väriaineet: titaanidioksidi, raudan oksidit ja hydroksidit

Varoitukset ja säilytys: Pidä alle 3-vuotiaiden lasten ulottumattomissa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuotetta ei suositella henkilöille, joilla on maksa- ja/tai sappivaivoja. Ota yhteys lääkäriisi, jos käytät muita lääkkeitä.
Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja suojattuna kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Viimeinen käyttöpäivä viittaa oikein säilytettyyn, ehjään pakettiin.

Koostumus: Yksi 1,275 g tabletti sisältää 200 mg kversetiiniä, 200 mg kurkuminoideja kurkumiinista ja
150 mg N-asetyylikysteiiniä

Ei sisällä gluteenia tai laktoosia/ glutenfri, laktosfri

30 mahahapoille resistenttiä tablettia

Lisää infoa tuotteesta.fog-ill-alliendo-EN-CORRETTO-7.3.19

Alliendo_clinical_study

Alliendo_tuotetieto_3.11.2021

Maahantuoja ja markkinoija/Importeras och marknadsförs av: Adesso Nutraceuticals Oy, www.adesso.fi Valmistusmaa/ Tillverkningsland: Italia / Italien

Katso myös rautavalmiste Emefort

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alliendo®30 tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogit