DT KUUSENPIHKAVOIDE 20 %, 30 ml - Adesso %

Blogit

DT KUUSENPIHKAVOIDE 20 %, 30 ml

24,90 

CE-merkitty 20% KUUSENPIHKAVOIDE, lääkinnällinen hoitovoide. Kuusenpihkavoide on itsehoitovalmiste ulkoiseen ihonhoitoon. Tuote on antiseptinen ja suunniteltu hoitamaan haavaumia, naarmuuntunutta ja halkeilevaa ihoa.

 

Osta tämä tuote ja ansaitse 12 Adesso pistettä!

KUUSENPIHKAVOIDE 20 %, lääkinnällinen valmiste

100 % luonnollinen ja ekologinen DT Kuusenpihkavoide on Sulapacin ainutlaatuisessa rasiassa.

CE-merkitty lääkinnällinen hoitovoide. Helposti levittyvä.

Kuusenpihkavoide on tarkoitettu ulkoiseen ihonhoitoon. Tuote on antiseptinen ja suunniteltu erityisesti haavanhoitoon sekä hoitamaan haavaumia, naarmuuntunutta ja halkeilevaa ihoa. Tehoaa myös hyttysenpistoihin, auringon polttamiin, palovammoihin ja nokkosenpistoihin. ”Paras apu paarman puremaan”, ”nopeasti kuivuneet sormenpäät kuntoon”

Täysin Suomalainen valmiste. Valmistusprosessissa ja raaka-aineiden valinnassa on noudatettu ekologisesti kestäviä ratkaisuja.
Tuotteiden kehittämisessä ja valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteeseen ei ole lisätty mineraaliöljyä, silikaatteja, eikä keinotekoisia väriaineita.

 • Vahvasti antimikrobinen (bakteerit ja sienet)
 • Vanha kansanlääke haavojen ja ihotulehdusten hoidossa
 • Nopeuttaa haavan paranemista

VALMISTUSAINELUETTELO

Raaka-aine %-osuus
Luomu rypsiöljy (Brassica oleifera) 62 %
Mehiläisvaha (Cera flava) 18 %
Pihka (Picea Abies) 20 %

Kaikki raaka-aineet täyttävät elintarvike-, kosmetiikka- ja lääkevalmisteen vaatimukset.

Sulapacin pakkaukset ovat täysin biohajoavia ja muovittomia, sillä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta ja luonnonperäisistä sidosaineista. Tämä upea pakkaus täydentää kuusenpihkavoiteen luonnollisuutta ja ekologista kestävyyttä.

KUUSENPIHKAVOITEEN KÄYTTÖ

Levitä voidetta ohut kerros hoidettavalle ihoalueelle 1-2 kertaa vuorokaudessa. Koska tuote on vahvasti antimikrobinen, ei tuote pilaannu, vaikka otat purkista ei-steriilisti useita kertoja.

Erityisesti huomioitavaa

• Jos tulehdus ei rauhoitu 1-2 viikossa, käännyttävä lääkärin puoleen
• Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista tuotteen sopivuus esimerkiksi apteekista tai lääkäriltäsi
• Tuote ei sovellu hartsiallergisille

Yleiset haittavaikutukset

Pihkavoiteella ei ole havaittu olevan varsinaisia haittavaikutuksia. Paikallinen ihottuma, yliherkkyysreaktio on mahdollinen hartsiallergiaa sairastavilla. Ihminen altistuu pihkalle voiteen käytön lisäksi monissa muissa tilanteissa ollessaan tekemisissä tuoreehkon puumateriaalin kanssa. Yliherkkyysreaktiot, kutina, kuumotus, punoitus tai lisääntyvä tulehdus ovat mahdollisia haittavaikutuksia.

Raskaus ja imetys

Lyhytaikaiselle käytölle pienehköillä ihoalueilla ei ole estettä raskauden tai imetyksen aikana.

TUOTTEEN TIETEELLINEN PERUSTA

Kuusen hyödyllisyys rohtona on tunnettu jo vuosituhansia. Sen käyttö ja vaikutukset on tuttua erityisesti Pohjoismaissa. Kuusenpihkasta tehty voide on ollut jo vuosisatoja käytössä kansanlääkinnässä haavojen ja infektioiden hoidossa. Lääkinnässä on käytetty palsamia, tärpättiöljyä, neulasöljyä, neulasuutetta, hartsia (pihkaa), siemenöljyä ja kuusenkerkkiä. Suomessa reumatismia, noidannuolta ja kroonista keuhkoputkentulehdusta on hoidettu pihkalaastareilla. Valko-Venäjällä pihkaa on käytetty mehiläisvahan, hunajan ja auringonkukkaöljyn kera hiertymiin.
Vuonna 2008 on julkaistu tutkimus kuusenpihkavoiteen hoidosta painehaavojen hoidossa. Tutkimuksessa havaittiin kuusenpihkavoiteen selvästi nopeuttavan haavojen paranemista, ja ehkäisevän bakteerien esiintymisetä haava-alueella.

Vuonna 2012 on julkaistu kliininen tutkimus kuusenpihkavoiteen tehokkuudesta leikkaushaavojen hoitoon. Tutkimuksessa on selvitetty haavan paranemisnopeutta, hoidon hintaa ja allergisien reaktioiden esiintymistä. Tutkimuksessa todettiin 100% haavojen paraneminen, ja keskimääräinen paranemisaika 43 päivää. Tutkimuksessa ei havaittu lainkaan allergisia reaktioita. Tulosten perusteella kuusenpihkavoide olisi tehokas, ja taloudellinen vaihtoehto leikkaushaavojen hoidossa.

Valmistusmaa Suomi

Kirjallisuutta

Piippo, S. Luonnon lääkeyrtit, 2, Tammi 2003, s. 211.

Sipponen, A., Jokinen, JJ, Sipponen, P., Papp, A. Sarna, S. ja Lohi, J. (Br. J. Dermatol. 2008 May;158(5):1055- 62.

Sipponen, A., Kuokkanen, O., Tiihonen, R., Kauppinen, H. ja Jokinen, JJ. Int. J. Dermatol. 2012 Jun;51(6):726-32

Jokinen, JJ. ja Sipponen, A. Adv. Wound Care, 2016 May, 1;5(5):198-207

Lohi, J., Jokinen, JJ., Sipponen, A., Mäki-Paakkanen, J., Peltola, R., Rautio, M., Laakso, T., Saranpää, P., Papp A. ja Sipponen P. Duodecim, 2008;124(12):1364-9.

 

 

Lisätiedot

Korkin väri tai koko

luonnonväri, pinkkikorkki

4 arviota tuotteelle DT KUUSENPIHKAVOIDE 20 %, 30 ml

 1. Minttu

  Kovassa käytössä on. Hieno.

 2. Seppo (varmistettu kirjoittaja)

  Auringon polttamat kohdat iholta sain nopeasti hoidettua, salva myös rauhoitti arkaa ihoa.

 3. Marianne (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava tuote hyttysen pistoihin. Ei tule paukamia ja kutina helpottaa. Uskomaton!

 4. Tiina

  Aivan mahtava tuote PPP: n ihoärsytykseen ( Psoritauti). Helposti kutinaa ja pustulooseja.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogit