Naturativ Hellävarainen Puhdistusmaito 200 ml

15,00 

Ekologinen kasvojen puhdistusaine – pesee meikin, talin ja muut epäpuhtaudet, vähentää ärsytystä ja kosteuttaa. Luonnon emulsio sisältää vain luonnollisia ja hellävaraisia puhdistavia ja rauhoittavia aineita (Rohtosalkoruusu, Merisaunio, Speltti-vesi) sekä luonnon E-vitamiinia ja Argan öljyä, jotka suojaavat haitallisilta ympäristön epäpuhtauksilta. Puhdistusmaidon pehmeä koostumus antaa iholle mukavuutta ja valmistaa sitä tarkempaan ihonhoitoon.

 

Kuvaus

Puhdistusmaito 200 ml

PUHDISTAA HELLÄVARAISESTI

SPELTTIVESI
ARGAN ÖLJY
ROHTOSALKORUUSU
MERISAUNIO
LUONNON E-VITAMIINI
HELLÄVARAISET PUHDISTUSAINEET

Hypoallergeeninen, Luonnonkosmetiikkaa, Dermatologisesti testattu, Vegaanikosmetiikkaa

Ekologinen kasvojen puhdistusaine – pesee meikin, talin ja muut epäpuhtaudet, vähentää ärsytystä ja kosteuttaa. Luonnon emulsio sisältää vain luonnollisia ja hellävaraisia puhdistavia ja rauhoittavia aineita (Rohtosalkoruusu, Merisaunio, Speltti-vesi) sekä luonnon E-vitamiinia ja Argan öljyä, jotka suojaavat haitallisilta ympäristön epäpuhtauksilta. Puhdistusmaidon pehmeä koostumus antaa iholle mukavuutta ja valmistaa sitä tarkempaan ihonhoitoon.

Koostumus:

  • Spelttivesi* – vähentää punoitusta, pehmentää, kosteuttaa
  • Argan öljy* – torjuu vapaita radikaaleja
  • Rohtosalkoruusu* – vähentää ärsytystä
  • Merisaunio* – vähentää ärsytystä ja punoitusta
  • Luonnon E-vitamiini* – torjuu vapaita radikaaleja

*luonnolliset ja eko-sertifioidut ainesosat

Ainesosat: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanodiol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Tripleurospermum Maritima Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Carrageenan Chondrus Crispus, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta- Sitosterol, Squalene, Parfum

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturativ Hellävarainen Puhdistusmaito 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje