NATURATIV Hellävarainen Puhdistusmaito 200 ml ja Rauhoittava Kasvovesi 200 ml tuotesetti

Naturativ Puhdistusmaito ja kasvovesi tuotesetti

29,70 

NATURATIV Puhdistusmaito 200 ml  ja Rauhoittava Kasvovesi 200 ml

unspecifiedPXDXQXWE

Kuvaus

NATURATIV Puhdistusmaito 200 ml ja Kasvovesi 200 ml tuotesetti

Puhdistusmaito ja Kasvovesi NATURATIV Hellävarainen Puhdistusmaito ja Rauhoittava Kasvovesi puhdistustuotteet pesevät hellävaraisesti,  mutta tehokkaasti meikin, talin ja muut epäpuhtaudet iholta. Sisältää mm. arganöljy, rohtosalkoruusu, merisaunio, spelttivesi, luonnon e-vitamiini.

Puhdistustuotesetti sisältää NATURATIV Puhdistusmaidon 200 ml ja Rauhoittava Kasvovesi 200 ml lisäksi saat lahjaksi 50 ml minituotteen.

Lue lisää Naturartiv Hellävarainen Puhdistusmaito

Lue lisää NATURATIV Rauhoittava Kasvovesi

”Puhdistusmaidon koostumus on pehmeän kermainen ja se sopii myös silmämeikin puhdistamiseen. Spelttivesi, rohtosalkoruusu ja merisaunio rauhoittavat ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Arganöljy pehmittää ihoa ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Puhdistusmaito huuhtoutuu iholta hyvin vedellä, mutta puhdistusta voi tehostaa musliiniliinalla tai konjac-sienellä.
Kasvovesi on yhdistelmä rauhoittavaa, pehmentävää ja kosteuttavaa ruusuvettä, antibakteerista ja tulehdusta ehkäisevää rosmariinivettä, rauhoittavaa ja huokosia supistavaa laventelivettä sekä punoitusta ja ärsytyksiä rauhoittavaa merisauniouutetta. Tuotteet sopii loistavasti kaikille ihotyypeille. ” lue lisää Katja Kokon blogista

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturativ Puhdistusmaito ja kasvovesi tuotesetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Maksutavat


Tilaa uutiskirje