Miesten kosmetiikan tuotepaketti | Adesso & Naturativ Verkkokauppa

Miesten kosmetiikan tuotepaketti

40,80 

Miesten kosmetiikan tuotepaketti sisältää 3 tuotetta, Partavaahto, Kasvovoide ja Shampoo

 

Kuvaus

Miesten kosmetiikan tuotepaketti sisältää 3 tuotetta:

Miesten sarja

Luonnollinen, tehokas, nuorentava ja rauhoittava kosmetiikkasarja. Miesten iho eroaa naisten ihosta ja siksi miehille on omat tuotteet. Miesten iho on vahvempi, vähemmän kostea ja se tuottaa enemmän luontaisia ihorasvoja. Päivittäiseen hoitoon tarvitaan rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita. Myös päänahka tarvitsee huolenpitoa. Öljyt, uutteet ja yrtit huolehtivat miesten ihosta ja hiuksista.

Miesten Kasvovoide 50 ml
Sisältää Aloe Veraa, Salviaa, Helokkiöljyä, Babassuöljyä, Maissisiirappia, Hyaluronihappoa ja luonnon E- vitamiinia
Miesten kasvovoide hoitaa, kosteuttaa ja uudistaa kuivaa ja väsynyttä ihoa. Aloe vera ja kortteen uute säätelevät ihon tasapainoa. Herkät rauhoittavat ainesosat, kuten maissisiirappi ja pantenoli vähentävät ihon ärsytystä ja punoitusta. Iho nuorenee. Naturativ kasvovoide miehille sisältää myös virkistäviä antioksidantteja – E-vitamiinia ja tehokasta helokkiöljyä. Voide imeytyy täydellisesti. Iho on kostea, sileä ja rauhoittunut pitkään. Kevyt, maskuliininen setrin tuoksu.

Miesten Shampoo 250 ml
VAHVISTAA, LISÄÄ KIILTOA
Luonnonkosmetiikkaa, Dermatologisesti testattu, Vegaanikosmetiikkaa
Sisältää Aloe Vera mehua, Salviaa ja Kortetta
Sisältää mietoja puhdistusaineita ja kosteuttavia luonnonaineita
Miesten shampoo pesee hiukset ja päänahan vahingoittamatta hiuspohjan normaalia rasvakerrosta. Sisältää kasviperäisiä kosteuttavia, rauhoittavia, ja hoitavia luonnonaineita. Luonnon inuliini tekee hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset. Sisältää vain mietoja luonnonkosmetiikkaan hyväksyttäviä kasviperäisiä pesuaineita. Maskuliininen, kevyt setrin tuoksu. Runsaasti vaahtoava.

Miesten Partavaahto 200 ml
Miesten partavaahto ei sisällä pesuaineita, vaan rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tärkeimmät kasviöljyt ja luonnon E-vitamiini ravitsevat ja kosteuttavat ihoa samalla kun salvia desinfioi sitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miesten kosmetiikan tuotepaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Maksutavat


Tilaa uutiskirje