SkinMood Make-Up Blender Meikkisieni soveltuu täydellisesti voidemaisten tuotteiden levittämiseen kosteana. Kuivana sillä saa todella näppärästi vaikkapa varjostukset.

SkinMood® Make-Up Blender meikkisieni “Muna”

2,00 

Osta tämä tuote ja ansaitse 1 piste!
Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

SkinMood® SkinMood Make-Up Blender meikkisieni

Meikkisienen ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (cc-voiteen, fluidin, voidemaisen) puuterimaisten (irto, kivi- ja meikkipuuteri) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana sekä kuivana käyttötarkoituksen mukaisesti.

Meikkisieniä on 2 eri mallia. Kanamunan/pisaran mallinen ”meikkimuna” soveltuu täydellisesti voidemaisten tuotteiden levittämiseen kosteana. Kuivana sillä saa todella näppärästi vaikkapa varjostukset.

Käyttöohjeet:

1) Kostuta sieni vedellä.
2) Purista ylimääräinen vesi pois. Sen lisäksi voit vielä laittaa sienen kasvopyyhkeen sisään ja puristella sitä muutaman kerran. Näin sienestä tulee sopivan kostea.
3) Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.).
4) Pese sieni käytön jälkeen saippualla ja purista kuivaksi. Katso tarkemmat ohjeet
Sieni kestää käytössä useita kuukausia. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa uusi sieni.

Peseminen:
Sienen peseminen jokaisen käyttökerran jälkeen on suositeltavaa. Kostuta sieni lämpimällä, ei kuumalla vedellä (sienen rakenne kärsii liian kuumasta) puristelemalla sitä pari kertaa juoksevan veden alla. Pyöräytä kostea sieni sen jälkeen palasaippuassa, vaahdota saippuaa pyörittelemällä peukaloa sienen pinnalla ja puristele sitä hellävaaraisesti ”lypsäen” ikään kuin yrittäisit puristaa sen sisältä jotain ulos. Näin meikkivoide lähtee sienestä parhaiten. Huuhtele ja purista ylimääräinen vesi pois. Jätä kuivumaan ilmavasti.

*Ekologisuus: SkinMood Make-up Blender valmistetaan hydrofiilisestä polyuretaanista. Ympäristöystävällisemmän PU-vaahdon tuottamiseksi vaahtomassaan lisätään valmistettaessa kasviperäisiä raaka-aineita kuten tärkkelystä ja ligniiniä. Näiden biohajoavien aineiden avulla sieni saadaan osittain maatuvaksi ja normaaliin meikkisieneen verrattuna ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät. Siksi pakkauksessa Eco friendly– logo. Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. *Hydrofiilinen polyuretaani, johon on lisätty kasviperäisiä raaka-aineita on hieman haastava materiaali, sillä vaikka kyseessä on osittain luonnollisesti maatuva tuote, se kannattaa lajitella energiajätteeseen.

SkinMood Make-Up Blender tatti-meikkisieni

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood® Make-Up Blender meikkisieni “Muna””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *