Thymuskin apu hiustenlähtöön, hiuskasvua kaljulle,vahvistamaan hiuksia.

THYMUSKIN® MED Shampoo & Seerumi Geeli

(2 tuotearviota)

65,30 

THYMUSKIN® MED Shampoo 100 ml  & Seerumi Geeli 100 ml
Dermatologinen THYMUSKIN menetelmä hiustenlähtöä vastaan ja aktivoimaan uutta hiuskasvua.
• Luonnollinen kiilto ja hiustenlähdön väheneminen jo 8 viikossa,

 • Hauraille tai hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle
  • Vahva teho androgeeniseen ja satunnaiseen hiustenlähtöön
  • Vahvistaa immuunivastetta & hiusten karvatupen uudistumista
  • Shampoo & seerumi yhdessä päivittäiseen käyttöön GKL-02 peptidikompleksin ansiosta.

Varasto loppu

Kuvaus

THYMUSKIN® MED Shampoo 100 ml & Seerumi Geeli 100 ml 

THYMUSKIN on paras apu hiustenlähtöön, ohuille hiuksille ja saamaan aikaan uutta hiuskasvua pälvikaljulle. Vahva biologinen teho ainutlaatuisen GKL-02 peptidi-kompleksin ansiosta. Turvallinen ja toimiva menetelmä hiustenlähdöstä ja kaljuuntumisesta kärsiville.
Shampoo & Seerumi Geeli päivittäiseen käyttöön miehille ja naisille.

Thymuskinin käyttökohteet

• Kaiken tyyppisiin hiustenlähdön ongelmiin ja harvenneisiin hiuksiin
• Edistämään uutta hiuskasvua
• Hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle
• Vahvistamaan ja parantamaan hiusten rakennetta
• Ehkäisemään androgeenista kaljuuntumista
• Säilyttämään hiusten hyvä kunto intensiivisen Thymuskin hoidon jälkeen

Positiiviset vaikutukset on vahvistettu useilla tieteellisillä havainnoilla ja kliinisillä tutkimuksilla. Tutkimukset on tehty Saksalaisten klinikoiden lisäksi kansainvälisillä ihonhoitoklinikoilla ja yliopistollisissa sairaaloissa.

Mihin Thymuskinin vaikutus perustuu?

THYMUSKIN®:in vahva teho sekä naisilla että miehillä perustuu kateenkorvan peptidikompleksin, GKL-02, bioaktiivisuuteen. Se tehostaa ja aktivoi immuunipuolustusta hius- ja ihosoluissa. THYMUSKIN® lisää solujen elinvoimaa ja voi vähentää tai jopa estää karvatuppisolujen tuhoutumista. THYMUSKIN®:in aktiiviaineiden kompleksi lisää solujen määrää follikkeleissa (karvatuppi) kasvuvaiheen aikana. Ehjinä säilyneet follikkelit aktivoituvat uudelleen, uutta hiusta syntyy ja kasvuvaihe pitenee huomattavasti. THYMUSKIN ® -menetelmä voi siten uudelleen aktivoida hiusten kasvun jopa 3 vuotta kaljuna olleissa kohdissa.

Thymuskinin avulla saat tehokkaasti apua hiustenlähdön ongelmia vastaan ja ilman sivuvaikutuksia.

Käyttöohje

Lyhyesti: Pese hiukset THYMUSKIN® MED Shampoolla ja hiero geelimäinen THYMUSKIN® MED Seerumi päänahkaan. Käytä vähän kerralla, mutta usein.

Thymuskin:in käyttö on helppoa. Pese hiukset Thymuskin Med Shampoolla ja jätä hetkeksi päähän ennen huuhtelua. Kuivaa hiukset. Tiputa muutama tippa Thymuskin Med Seerumi Geeliä pullon kapeasta kärjestä suoraan hiusjuureen ja hiero se päänahkaan.

1. THYMUSKIN® MED Shampoo

Hellävariseen pesuun ja perushoitoon, huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä. Hiero Thymuskin Med Shampoota kauttaaltaan hiuksiisi ja hiuspohjaan noin minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Kuivaa pyyheliinalla. Suosittelemme rasittuneiden hiusten ja päänahan pesua Thymuskin Med Shampoolla harjoituksen, klooratussa tai suolaisessa vedessä uinnin sekä auringonoton ja hikoilun jälkeen ja myös permanentin jälkeen. Thymuskin Med Shampoo on tiiviste, joten käytä säästeliäästi. Suosittelemme pesua päivittäin tai ainakin 2-3 kertaa viikossa.

https://adesso.fi/tuote/thymuskin-med-shampoo-100-ml/

2. THYMUSKIN® MED Seerumi Geeli
Kun hiuksesi ovat puhtaat ja pyyhekuivat (mahdollisimman kuivat), avaa Thymuskin Seerumi pullo kääntämällä ylempi korkki auki; käännä pullo ylösalaisin ja laita muutama tippa geeliä hiuspohjaan painamalla pullosta. Levitä sormenpäillä Thymuskin Med Seerumi Geeli huolellisesti hiuspohjaan. Tämän käsittelyn jälkeen voit laittaa hiuksesi normaalisti, mutta föönausta kannattaa välttää. Jos kuitenkin käytät hiustenkuivaajaa, kohdista kuivaaja hiuksiin juurista ylöspäin, ei päänahkaa kohti. Näin suojaat päänahkaasi kuumalta ilmalta. Voit myös käyttää matalan lämpötilan kuivaajaa tai pitää fööni ja puhallus kauempana hiuksista.

THYMUSKIN® MED Seerumi Geeliä pitäisi aluksi käyttää päivittäin hiusten pesun jälkeen ja pesu tietysti THYMUSKIN® MED Shampoolla. Tulos näkyy noin 8-15 viikossa hiusten kunnossa (hiusten vahvistuminen) ja huomaat myös päivittäisen hiusten lähdön vähentyneen. Päivittäistä käyttöä pitäisi jatkaa 15 viikkoa.

https://adesso.fi/tuote/thymuskin-med-seerumi-geeli-100ml/

Käytön kesto ja vaikutusten näkyminen

Ehdottoman tärkeätä käsittelyn onnistumiselle on Thymuskin Med Shampoon ja Seerumi Geelin jatkuva käyttö. Ensimmäiset positiiviset vaikutukset, kuten hiusten vahveneminen ja luonnollinen kiilto, huomataan yleensä 8 – 15 viikon jälkeen käsittelyn alkamisesta.

Hiustenlähdön vähennyttyä normaalitasolle, voidaan käsittely vähentää 3x viikossa. Seuraavan kolmen kuukauden jälkeen voidaan pesua THYMUSKIN® MED käsittelyä edelleen vähentää 2x/viikko. Voit kuitenkin aina pestä hiuksesi THYMUSKIN® MED Shampoolla ja tehostaa käsittelyä THYMUSKIN® MED seerumilla. Tärkein asia on jatkuva käyttö varsinaisen hoidon aikana.

 Kiinnostaako muut Thymuskin-sarjan tuotteet? 

Pyydä lisätietoa adesson tiimiltä, merja.heponiemi@adesso.fi

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ic7JfB9I25A

Lisäinfoa https://www.thymusking.com/

2 arviota tuotteelle THYMUSKIN® MED Shampoo & Seerumi Geeli

 1. Heikki (varmistettu kirjoittaja)

  Olen käyttänyt shampoota ja seerumia 3 x viikossa vuoden verran kaljuuntumiseen päälaella. Nyt tilanne on se, että päälaen kalju alue on huomattavasti pienentynyt, sileälläkin alueella on näkyvissä uutta hiuskasvua. Jatkan tätä kuuriani, ei kannata nyt lopettaa tässä vaiheessa. Pullot kestävät käytössäni noin puoli vuotta.

 2. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Olen tyytyväinen käyttämääni settiin, hiusten runsas lähteminen ja oheneminen rauhoittui. Käytän näitä kuurittain.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *