tummien hiusten shampoo syventää hiusten omaa sävyä, tummille ja värjätyille hiuksille, peittää myös harmaille hiuksille

Naturativ Tummien hiusten Shampoo 250 ml

19,20 

Hellävarainen, takkuja selvittävä ja väriä kirkastava ekologinen shampoo tummille hiuksille. Hiukset tulevat hohtaviksi ja hieman tummemmiksi. Shampoo vähentää hiusjuuren näkyvyyttä ja jopa harmaata juurikasvua.

Osta tämä tuote ja ansaitse 10 Adesso pistettä!

Kuvaus

NATURATIV Tummien Hiusten Shampoo 250 ml

LUONNOLLISILLE JA VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE
SYVENTÄÄ VÄRIÄ, ANTAA KIILTOA
PERULAINEN RATANIA (KRAMERIA TRIANDRA), VÄRIHERNE (BROOM) JA INTIAN PÄHKINÄUUTE

MYÖS HARMAILLE HIUKSILLE
MIETO, EI ÄRSYTÄ, VAIN KASVIPERÄISIÄ PUHDISTAVIA AINEITA

Hellävarainen, takkuja selvittävä ja väriä kirkastava ekologinen shampoo tummille hiuksille. Hiukset tulevat hohtaviksi ja hieman tummemmiksi. Shampoo vähentää hiusjuuren näkyvyyttä ja jopa harmaata juurikasvua. Parhaiten tulokset näkyvät muutaman pesukerran jälkeen. Perulaisen Krameria trianda-kasvin, väriherneen ja pähkinän uutokset syventävät väriä. Krameria triandraa ja pähkinää on käytetty lääkkeissä vuosikymmeniä ja myös väriaineina. Luonnollinen shampoo on hellävarainen päänahalle ja hiuspohjalle. Sisältää mietoja pesuaineita, kosteuttavaa betaiinia ja kasviperäisiä, hiuksia pehmentäviä, aineita. Shampoo ja hoitoaine tummille hiuksille antavat yhdessä kauniin värin myös harmaille hiuksille.
Shampoo sopii kaikille hiustyypeille, myös kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

Koostumus: Krameria triandra uute, Väriherne (Broom) ja Pähkinä uutteet* – syventävät tummaa väriä ja lisäävät kiiltoa. Kasvi-Betaiini* – kosteuttaa, Kasviperäiset puhdistavat aineet* – hellävarainen pesu *luonnollisia ja eko-sertifioituja ainesosia

AINESOSAT/ INGREDIENSER: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Inulin, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Krameria Triandra Root Extract, Sarothamnus Scoparius Extract, Juglans Regia (Walnut) Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium PCA, Sodium Phytate, Parfum, Limonene,Citral, Citronellol, Geraniol, Citric Acid.

Katso myös Tummien Hiusten Hoitoaine

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturativ Tummien hiusten Shampoo 250 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *