Ziaja kosteuttava, geelimäinen käsidesi 60 ml - Adesso

Blogit

Ziaja kosteuttava, geelimäinen käsidesi 60 ml

4,90 

KÄSIDESI Geelimäinen etanolipohjainen koostumus puhdistaa ja desinfio kädet tehokkaasti . Ei kuivata ihoa eikä jätä tahmaista pintaa iholle. Mikrobiologisesti testattu. Kätevä litteä tuubipakkaus on helppo pitää mukana laukussa tai taskussa.

Osta tämä tuote ja ansaitse 2 Adesso pistettä!

Ziaja kosteuttava käsidesi, 60 ml

Geelimäinen koostumus. 

Geelimäinen KÄSIDESI desinfioi kädet tehokkaasti ilman vettä. Tehoaineet ovat etanoli ja antibakteeriset salisylaatit. Ei kuivata ihoa eikä jätä tahmaista pintaa iholle. Mikrobiologisesti testattu. Kätevä litteä tuubipakkaus - on helppo pitää mukana laukussa tai taskussa.

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti osoitettu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä geeliä käsien iholle ja hiero, kunnes se kuivuu. Käytä niin usein kuin mahdollista. Hoida kuivat kädet kuntoon Ziaja-käsidesillä.

Vaikuttavat aineet: Etanolia on tuotteessa > 60 %; Huomaathan, että 60-80% Etanolin on osoitettu tuhoavan viruksia, bakteereita sekä mikrobi-sieniä (PN-EN 14476, WHO/IER/PSP/2009.07). Antibakteeriset salisylaatit tehostavat desinfioivaa vaikutusta.

Hoitavat aineet: On tärkeää huolehtia myös ihon kosteuttamisesta kun käsidesiä käytetään nyt usein. Ziaja-tuotteessa Aloen lehtiuute ja Glyseriini hoitavat ihon kosteuttamisen ja kuivumisen estämisen.

Koostumus (INCI): Alcohol denat., Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Polyquaternium-37, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Populus Tremuloides Bark Extract.

Blogit