Ziaja Käsienpesugeeli + käsidesi tuotesetti - Adesso

Ziaja Käsienpesugeeli + käsidesi tuotesetti

7,50 

Ziaja hygieniatuotteet Käsienpesugeeli + Käsidesi tuotesetti. Astetta tehokkaampaan käsihygieniaan antibakteeriset tuotteet.
Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti osoitettu. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus.

Osta tämä tuote ja ansaitse 4 Adesso pistettä!

Kuvaus

Ziaja hygieniatuotteet Käsienpesugeeli + Käsidesi

Ziaja pesugeeli käsille ja vartalolle, 200 ml
Puhdistava pesugeeli ihon oikeaan hygieniaan.
Hygieniatuote. Huolehdi käsien ja kokovartalon hygieniasta.

Puhdistava ja hoitava pesugeeli kosteuttavilla ja desinfioivilla aineosilla. Kehitetty ihon ihanteelliseen puhdistukseen kaikilla tasoilla. Mikrobiologisesti ja dermatologisesti testattu. Tehokkaaseen ihon pesuun ja puhdistukseen – vartalo- ja käsihygieniaan. Ei kuivata. Miellyttävä käyttää.

Hygieniatuote – pesugeeli on kehitetty astetta tehokkaampaan käsienpesuun. Sisältää luonnon salisylaatteja, glyseriiniä, maitohappoa, betaiinia, undekyleenihapon johadannaista sekä ihoa hoitavaa ja ihanan tuoksuista rosmariiniöljyä.

Käyttöohje: Levitä geeli kosteisiin käsiin. Hiero ihollesi, kunnes geeli vaahtoaa. Huuhtele vedellä. Toista tarvittaessa. Käytä niin usein kuin mahdollista.

Ziaja kosteuttava käsidesi, 60 ml
Geelimäinen koostumus.

Geelimäinen KÄSIDESI desinfioi kädet tehokkaasti ilman vettä. Tehoaineet ovat etanoli ja antibakteeriset salisylaatit. Ei kuivata ihoa eikä jätä tahmaista pintaa iholle. Mikrobiologisesti testattu. Kätevä litteä tuubipakkaus – on helppo pitää mukana laukussa tai taskussa.

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti osoitettu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä geeliä käsien iholle ja hiero, kunnes se kuivuu. Käytä niin usein kuin mahdollista. Hoida kuivat kädet kuntoon Ziaja-käsidesillä.

Vaikuttavat aineet: Etanolia on tuotteessa > 60 %; Huomaathan, että 60-80% Etanolin on osoitettu tuhoavan viruksia, bakteereita sekä mikrobi-sieniä (PN-EN 14476, WHO/IER/PSP/2009.07). Antibakteeriset salisylaatit tehostavat desinfioivaa vaikutusta.

Hoitavat aineet: On tärkeää huolehtia myös ihon kosteuttamisesta kun käsidesiä käytetään nyt usein. Ziaja-tuotteessa Aloen lehtiuute ja Glyseriini hoitavat ihon kosteuttamisen ja kuivumisen estämisen.

Ziaja kosteuttava, geelimäinen käsidesi 60 ml

Ziaja antibakteerinen käsien pesugeeli 200 ml