NATURATIV Anti-aging ihonhoidon tuotepaketti | Adesso

NATURATIV Anti-aging ihonhoidon tuotepaketti

91,40 

Ikääntyvän ihon tehohoidon tuotteet NATURATIV Day Cream Repair 50 ml ja Tehoseerumi 2 anti-aging 30 ml. Kasvojenhoitosarja sisältää runsaasti moderneja luonnonkosmetiikan aineita: antioksidantteja, Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, peptideitä, aminohappoja, flavonoideja, proteiineja, isoflavoneita, karotenoideja, luonnollisia ja fysikaalisia UV-suotimia sekä A- ja E-vitamiineja.

Osta tämä tuote ja ansaitse 46 Adesso pistettä!

Kuvaus

Ikääntyvän ihon tehohoidon tuotteet NATURATIV Day Cream Repair 50 ml ja Tehoseerumi 2 anti-aging 30 ml

NATURATIV Päivävoide Repair 50 ml ikääntymisen merkkejä vastaan. Sopii kaikille iholaaduille.
Kasvojenhoitosarja sisältää runsaasti moderneja luonnonkosmetiikan aineita: antioksidantteja, Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, peptideitä, aminohappoja, flavonoideja, proteiineja, isoflavoneita, karotenoideja, luonnollisia ja fysikaalisia UV-suotimia sekä A- ja E-vitamiineja.
Kosteuttaa tehokkaasti. Erityisen huomattavaa on ihoa kiinteyttävä vaikutus. Voide imeytyy hyvin ja päivävoiteessa on luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja 10 SPF.

Naturativ Face Day Cream Repair 50 ml

NATURATIV Tehoseerumi ecoAmpulli 2 anti-aging 30ml
Tehoseerumi ecoAmpulli 2 Anti Aging on tehohoito ikääntymistä vastaan, seerumi sopii erinomaisesti myös ohuelle ja herkälle iholle ja se on hajusteeton. Anti-Aging tehohoito. Suojaa ja palauttaa kollageenikuituja, herkälle ja kuivalle iholle. Vahvistaa ja palauttaa ihon kosteuden, lisää ihon kimmoisuutta.

Naturativ Tehoseerumi ecoAmpulli 2 30ml