Kosteuttava ihonhoidon tuotesetti | Adesso

Kosteuttava ihonhoidon tuotesetti

26,50 

Kosteuttavaan ihonhoitoon, atooppiselle tai muuten herkälle iholle sopiva tuotesetti sisältää Kosteuttavan Vartalovoiteen sekä Ruusuveden. Sopiva tuotesetti myös lapsiperheen reissuille. Vinkki: Ruusevedellä puhdistat kädet ja kasvot.

Osta tämä tuote ja ansaitse 13 Adesso pistettä!

Kuvaus

Kosteuttavaan ihonhoitoon, atooppiselle tai muuten herkälle iholle sopiva tuotesetti sisältää Kosteuttavan Vartalovoiteen sekä Ruusuveden. Sopiva tuotesetti myös lapsiperheen reissuille. Vinkki: Ruusuvedellä puhdistat kädet ja kasvot.

Naturativin koko perheen hellävarainen perusvoide päivittäiseen käyttöön. Kosteuttava vartalovoide sopii myös kasvoille. Perusvoide kuuluu Naturativin Sweet-sarjaan, joka on kehitetty eirtyisesti vauvojen herkän ihon huomioiden ja voidetta voidaankin käyttää jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Naturativin kosteuttavaa perusvoidetta suositellaan erityisesti atooppiselle ja ongelmalliselle iholle. Voide toimii erinomaisesti kuivalle, ärtyneelle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle.

Ruusuvesi on kauniisti luonnollinen suihke damaskoksen ruusuista. Virkistää ja kosteuttaa kasvot ja koko kehon. Se saa ihon tuntumaan miellyttävän viileältä, virkistyneeltä ja rennolta. Erityisen hyödyllinen tuote ilmastoiduissa toimistoissa, lentokoneissa ja muissa vaativissa ympäristöissä.
Runsaasti ravitsevia aineita sisältävä Ruusuvesi tislataan eteerisestä damaskoksen ruusuöljystä. Sopii kaikille ihotyypeille ja suositellaan erityisesti kuivalle, couperoottiselle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.
Ruusuvesi on ihanteellinen ihon kosteuttamiseen sekä ennen meikkausta että myös meikkauksen jälkeen kiinnittämään meikin. Se on täydellinen tuote myös jokapäiväiseen kasvojen puhdistukseen.

Naturativ Kosteuttava voide ensimmäisestä päivästä alkaen, 200 ml

Naturativ Ruusuvesi 100 ml