Kasvojenpesusieni Konjac Sponge normaalille iholle, puhdistaa, kuorii, kosteuttaa, 100 % luonnollinen tuote
Sale

SkinMood® Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni normaali iho/kaikille ihotyypeille

9,80  4,00 

Pure Konjac Sponge puhdistaa normaalin ihon hellävaraisesti ja ylläpitää ihon hyvinvointia säilyttäen ihon kosteustasapainon sekä raviten sitä vitamiineilla ja mineraaleilla.

Osta tämä tuote ja ansaitse 2 Adesso pistettä!

Kuvaus

SkinMood® Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni normaalille iholle/kaikille ihotyypeille

Kasvojenpeussieni Pure Konjac Sponge puhdistaa normaalin ihon hellävaraisesti ja ylläpitää ihon hyvinvointia säilyttäen ihon kosteustasapainon sekä raviten sitä vitamiineilla ja mineraaleilla.

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose

Sienen peruskuvaus
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. SkinMood® Magical Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieni on valmistettu 100 % luonnollisesta ja elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren “Glucomannan” – kasvikuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Kasvojenpesusieni Konjac Sponge on biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä, hellävarainen sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.

Sieni sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja.

Sienen koostumus: vesi, proteiini, hiilihydraatti, lipidit, natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosfori, kupari, sinkki ja seleeni. Lisäksi vitamiineja: A, B1, E, B2, B3.

Avainasiat
• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Kuinka käytetään

• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Sieni kostuu nopeammin jos puristelet sitä hellästi veden alla. Purista ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä.

• Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai kasvosaippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla ja huolehtia, että siihen ei jää esim. meikkijäämiä. Pesutarve riippuu käyttötavasta. Jos esim. kasvot pestään sienellä ja kasvosaippualla, sieni puhdistuu huuhtomalla.

• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta.

Katso myös muut ihonhoidonsienet:

Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni
Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni
Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni

Lisätiedot

Suodattimet

Kasvojen puhdistus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood® Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni normaali iho/kaikille ihotyypeille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *