Konjac Sponge Rose seka-ja rasvoittuvalle aikuiselle iholle,100 % luonnollinen

SkinMood® Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni aikuiselle sekaiholle

9,80 

Konjac Sponge Rose – Ihonhoidon sieni seka- ja rasvoittuvalle aikuiselle iholle.
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja jauhetuista ruusun terälehdistä tehty kasvojenpesusieni aikuiselle seka/rasvoittuvalle iholle.

1 varastossa

Osta tämä tuote ja ansaitse 5 Adesso pistettä!

Kuvaus

SkinMood® Konjac Sponge Rose – ihonhoidonsieni seka- ja rasvoittuvalle aikuiselle iholle

Konjac Sponge Rose – Ihonhoidon sieni seka- ja rasvoittuvalle aikuiselle iholle.
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja jauhetuista ruusun terälehdistä tehty kasvojenpesusieni aikuiselle seka/rasvoittuvalle iholle.

Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Valitse tämä sieni silloin, kun ihon talineritys on liian aktiivista. Haluat sienen, joka hillitsee talineritystä, tekee ihosta heleämmän ja tukee samalla aikuisen ihon toimintoja.

Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty ruusujauhetta. Sieni tasapainottaa aikuisen ihon talineritystä ja puhdistaa sitä syvältä huokosista asti. Ruusun ansiosta sieni auttaa ihoa taistelemaan ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan samalla rauhoittaen ja raviten aikuista ihoa.

Sieni pehmentää ihon pintaa sekä kosteuttaa ja ravitsee jättäen ihon pehmeämmän ja puhtaamman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

• Se puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee; kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto paranee, ihosolut saavat tehokkaammin ravinteita ja niiden uusiutuminen aktivoituu
• Ihon pinta pehmenee, kirkastuu ja heleytyy. Väsynyt iho virkistyy, voi paremmin ja näyttää nuorekkaammalta
• Sienen sisältämät mineraalit ja ruusu ravitsevat ja uudistavat ihoa
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti, tasapainottaa talineritystä
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Rose powder, Cellulose

Sienen peruskuvaus
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. SkinMood® Magical Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieni on valmistettu 100 % luonnollisesta ja elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren “Glucomannan” – kasvikuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Kasvojenpesusieni Konjac Sponge on biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä, hellävarainen sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.

Sieni sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja.

Sienen koostumus: vesi, proteiini, hiilihydraatti, lipidit, natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosfori, kupari, sinkki ja seleeni. Lisäksi vitamiineja: A, B1, E, B2, B3.

Avainasiat
• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Kuinka käytetään

• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Sieni kostuu nopeammin jos puristelet sitä hellästi veden alla. Purista ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä.

• Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai kasvosaippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla ja huolehtia, että siihen ei jää esim. meikkijäämiä. Pesutarve riippuu käyttötavasta. Jos esim. kasvot pestään sienellä ja kasvosaippualla, sieni puhdistuu huuhtomalla.

• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta.

Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni

Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni

Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni

Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni

Lisätiedot

Suodattimet

Kasvojen puhdistus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood® Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni aikuiselle sekaiholle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *