Ihonhoidonsieni Bamboo Konjac Sponge seka-ja rasvoittuvalle iholle,100 % luonnollinen
Sale

SkinMood® Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni seka-ja rasvoittuvalle iholle

9,80  4,00 

Konjac Sponge Bamboo Charcoal – Ihonhoidonsieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille. 100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja.

2 varastossa

Osta tämä tuote ja ansaitse 2 Adesso pistettä!

Kuvaus

SkinMood® Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni seka- ja rasvoittuvalle iholle

Konjac Sponge Bamboo Charcoal – Ihonhoidonsieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä.

Valitse tämä sieni silloin, kun ihosi on erittäin rasvainen (talivuotoinen), siinä on runsaasti epäpuhtauksia (mustapäät, finnit/akne) olipa ikäsi mikä hyvänsä. Erinomainen sieni teini-iholle!

Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia sekä tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen. Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.

• Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten liiallista talineritystä sekä vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostumista.
• Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon.
• Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose

Sienen peruskuvaus
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. SkinMood® Magical Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieni on valmistettu 100 % luonnollisesta ja elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren “Glucomannan” – kasvikuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Kasvojenpesusieni Konjac Sponge on biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä, hellävarainen sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.

Sieni sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja.

Sienen koostumus: vesi, proteiini, hiilihydraatti, lipidit, natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosfori, kupari, sinkki ja seleeni. Lisäksi vitamiineja: A, B1, E, B2, B3.

Avainasiat
• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Kuinka käytetään

• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Sieni kostuu nopeammin jos puristelet sitä hellästi veden alla. Purista ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä.

• Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai kasvosaippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla ja huolehtia, että siihen ei jää esim. meikkijäämiä. Pesutarve riippuu käyttötavasta. Jos esim. kasvot pestään sienellä ja kasvosaippualla, sieni puhdistuu huuhtomalla.

• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta.

Katso myös muut ihonhoidon sienet:
Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni
Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni
Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni

Lisätiedot

Suodattimet

Kasvojen puhdistus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood® Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni seka-ja rasvoittuvalle iholle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *