Kasvojenpesusieni Aloe Konjac Sponge herkälle ja kuivalle iholle, puhdistaa, kuorii, kosteuttaa, 100 % luonnollinen tuote

SkinMood® Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni kuivalle ja herkälle iholle

9,80 

Konjac Sponge Aloe – Kasvojenpesusieni rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä.

Osta tämä tuote ja ansaitse 5 Adesso pistettä!

Kuvaus

SkinMood® Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni kuivalle ja herkälle iholle

Konjac Sponge Aloe – Kasvojenpesusieni rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä

Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä.

Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä.

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract

Sienen peruskuvaus
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. SkinMood® Magical Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieni on valmistettu 100 % luonnollisesta ja elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren “Glucomannan” – kasvikuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Kasvojenpesusieni Konjac Sponge on biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä, hellävarainen sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.

Sieni sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja.

Sienen koostumus: vesi, proteiini, hiilihydraatti, lipidit, natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosfori, kupari, sinkki ja seleeni. Lisäksi vitamiineja: A, B1, E, B2, B3.

Avainasiat
• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Kuinka käytetään

• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Sieni kostuu nopeammin jos puristelet sitä hellästi veden alla. Purista ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä.

• Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai kasvosaippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla ja huolehtia, että siihen ei jää esim. meikkijäämiä. Pesutarve riippuu käyttötavasta. Jos esim. kasvot pestään sienellä ja kasvosaippualla, sieni puhdistuu huuhtomalla.

• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta.

Katso myös muut ihonhoidon sienet:

Bamboo Konjac Sponge -ihonhoidonsieni
Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni
Konjac Sponge Rose -ihonhoidonsieni

Lisätiedot

Suodattimet

Kasvojen puhdistus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood® Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni kuivalle ja herkälle iholle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *