korjaavan sarjan hiustenhoitoon koko setti edulliseen pakettihintaan
Ale!

Korjaavan sarjan hiustenhoitopaketti

40,50  34,50 

Korjaavan sarjan hiustuotteet sopivat erityisesti kuiville ja käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Sisältää orgaanisia aineita, jotka kohentavat rasittuneita tai kuivia hiuksia ja vahvistavat hiusten juurikasvua.

Kuvaus

Korjaavan sarjan hiustenhoitopaketti sisältää 3 tuotetta

Korjaavan sarjan hiustenhoitopaketti sopii erityisesti kuiville ja käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Sisältää orgaanisia aineita, jotka kohentavat rasittuneita tai kuivia hiuksia ja vahvistavat hiusten juurikasvua.

UUDISTAA JA RAVITSEE

AVOKADO, SARVIAPILA, SITRUUNA, VIIKUNA, KIINANRUUSU (Hibiscus)

SISÄLTÄÄ HIUKSIA ELVYYTTÄVÄN ORGAANISEN SEOKSEN

MIETO, EI ÄRSYTÄ, VAIN KASVIPERÄISIÄ PUHDISTAVIA AINEITA

Korjaava Shamooo 250 ml, kuiville ja käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Sisältää orgaanisia aineita, jotka kohentavat rasittuneita tai kuivia hiuksia ja vahvistavat hiusten juurikasvua. Sisältää luonnonkosmetiikassa hyväksyttäviä, hellävaraisesti peseviä kasviperäisiä detergenttejä. Kevyt yrtin ja sitruunan tuoksu.

Korjaava Hoitoaine 200 ml, kuiville ja käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Sisältää orgaanisia aineita, jotka kohentavat rasittuneita tai kuivia hiuksia ja vahvistavat hiusten juurikasvua. Sisältää luonnonkosmetiikassa hyväksyttäviä, hellävaraisesti peseviä kasviperäisiä detergenttejä. Kevyt yrtin ja sitruunan tuoksu.

Korjaava Hiusnaamio, 250 ml luonnolliset uutteet ja öljyt parantavat kuivuneiden ja vahingoittuneiden hiusten kuntoa. Palauttaa hiusten kiillon ja elastisuuden sekä tekee niistä silkinpehmeät ja tuuheammat. Rauhoittaa ja hoitaa myös hiuspohjaa. Käyttöohje: käytä hiusnaamiota 1-2 kertaa viikossa. Hiero naamio hiusjuuriin ja päänahkaan ja levitä tasaisesti hiuksiin. Voit kostuttaa hiukset ennen käsittelyä helpottaaksesi levitystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja pese hiukset normaalisti.

Kokemuksia Yellowmood blogi

Tilaa uutiskirje