SkinMood® Konjac Sponge Body ihonhoitosieni vartalolle. 100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistetun sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa hellävaraisesti jopa herkimmänkin ihon.

SkinMood® Konjac Sponge Body

15,20 

Pure Konjac Sponge on 100 % luonnollinen vartalonpesusieni. Valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita. Se on pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava sekä luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa vitamiineilla ja mineraaleilla ravitseva.

Kuvaus

Konjac Sponge Body – ihonhoidonsieni vartalolle

Syväpuhdistaa hellävaraisesti ja tekee ihosta silkinpehmeän.
Sopii kaikille ihotyypeille

Pure Konjac Sponge on 100 % luonnollinen vartalonpesusieni. Valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita. Se on pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava sekä luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa vitamiineilla ja mineraaleilla ravitseva.
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistetun sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa hellävaraisesti jopa herkimmänkin ihon. Se syväpuhdistaa ihon ja kuorii kevyesti kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Iho kykenee vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet jolloin ihosta tulee pehmeä ja joustava. Kuivuu, karheus ja kutina helpottavat vähitellen.

• Aurinkovoiteiden pesuun: Poistaa hyvin mineraaliaurinkovoiteet iholta! Kannattaa aina ottaa mukaan lomille. Muutama tippa suihkugeeliä sieneen ja tuloksena puhdas ja pehmoinen iho.
• Valmistaa ihon itseruskettaville ja auringolle! Tasaisempi rusketus.
• Kannattaa ottaa myös tukihoidoksi selluliitin hoidossa. Sienipesun pyörittävä liike aktivoi pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä avaa ihoa, jolloin selluliittituotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin.

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose

Kuinka käytetään
• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Sieni kostuu nopeammin jos puristelet sitä hellästi veden alla. Purista ylimääräinen vesi pois ennen käyttöä.
• Puhdista iho pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai halutun puhdistusaineen kanssa. Kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla.
• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta.

Maksutavat

Tilaa uutiskirje