Ravintolisä tuotteita apteekista ja verkkokaupasta. Nivelet kuntoon.

Blogit

Tuoteosasto: Nivelet

NIVELET – LUUSTO – LIHAKSET

Nivelten hyvinvointiin vaikuttavia asioita ovat tunnetusti perinnölliset tekijät, liikunta, ikääntyminen, nivelten rasitus ja ylipaino. Hyväkuntoinen lihaksisto tukee niveltä. Lihasten heikentyessä nivelten liikkuvuus vähenee. Toisaalta myös urheilu voi rasittaa niveliä hyväkuntoisista lihaksista huolimatta. Ravintolisällä voidaan ylläpitää ja edistää nivelten kuntoa. Joustavuuden ja kivuttomuuden palautuessa niveliin elämänlaatu paranee ja liikunta lisääntyy.

3 valmistetta:

NivelMix Strong 100 tabl. – Markkinoiden monipuolisin valmiste nivelvaivoihin! – vahvistamaan niveliä. Vahva Glukosmiini – kondroitiini – kollageeni – hyaluronihappovalmiste.  Koostumuksen ansiosta sekä lyhyt/nopea- että pitkäaikainen vaikutus. Suomalainen ravintolisä. Optimaaliset määrät tehoaineita. Täsmätuote nivelille.

ArtiGo ravintolisä nivelille 30 tabl. – Vatsaystävällinen Boswelliinihappoon perustuva tuote. – vahvistamaan tuki- ja liikuntaelimiä ja hillitsemään tulehdusta. Ravintolisä vahvistaa fysiologista nivelten liikkuvuutta esimerkiksi nivelrikosta tai niveltulehduksesta kärsivillä henkilöillä.
Ei vatsan ärsytystä. Enterosoma-I® Patentoitu teknologia – mahaa suojaavat tabletit, jotka tehostavat boswelliinihapon imeytymistä ja biologista hyötyosuutta. Luonnollinen ja tehokas, pitkäaikaiseen käyttöön soveltuva ravintolisä. 1-2 tablettia päivässä.

CARTINUTRA ravintolisä nivelille ja luustolle 20 annospussia – Toimivat, eheät nivelet.
Glukosamiini ja kondroitiini – ruston rakennusaineet; Silikonidioksidi kortteenuuttesta – luuston mineraalitiheys, C-vitamiini – suojaa soluja.
Helposti nautittava, annospussissa.

Blogit