Hammastahnat - Adesso

Blogit

Tuoteosasto: Hammastahnat

Biorepair® hammaskiillettä korjaava hammastahna

Terve hammaskiille on terveiden ja kauniiden hampaiden perusta. Hammaspinta voi näyttää terveeltä, mutta päivittäinen normaalikin kuluminen aiheuttaa paljon pieniä ja näkymättömiä vaurioita hammaskiilteeseen. Ajan mittaan plakit ja bakteerit voivat jäädä näihin pintavaurioihin ja saattavat aiheuttaa vakavampia vaurioita, kuten hampaiden reikiintymistä, hammaskiveä, hampaiden tummumista ja vihlontaa.

Miten Biorepair® korjaa hammaskiillettä?

Kun harjaat hampaita Biorepair®illa, tuotteen MikroRepair® -mikrohiukkaset vapautuvat. Nämä mikrohiukkaset sisältävät sinkki-hydroksiapatiittia (Zn-hydroksiapatiitti). Hampaiden pintaa peittävä kiille koostuu hydroksiapatiitista. Siten vapautuva Zn-hydroksiapatiitti tekee Biorepairista tehokkaan kiillettä korjaavan hammastahnan. MicroRepair® -hiukkaset ovat niin pieniä, että ne voivat päästä pienimpiinkin kiillevaurioihin, halkeamiin ja rakoihin hampaissa. Hiukkaset täyttävät halkeamia ja sitoutuvat kiilteeseen, korjaten aktiivisesti hammaskiillettä.

Turvallinen ja terveellinen tuote
Biorepair® ei sisällä fluoria, parabeenia, natriumlauryylisulfaattia, karkeaa silikonia eikä titaanidioksidia
Biorepair® korjaa hammaskiillettä, estää reikiintymistä ja vähentää vihlomista täyttämällä
pieniä halkeamia ja sitoutumalla kiilteen rakenteeseen.

● Korjaa hammaskiillettä
● Estää reikiintymistä
● Vähentää vihlomista ja arkuutta

Biorepair® hammastahna – tuotteet

Biorepair Plus Total Protection hammastahna 100 ml
Fluoriton Biorepair Plus Total protection hammastahna päivittäiseen käyttöön. MicroRepair® korjaa vahingoittunutta hammaskiillettä ja estää plakkia ja hammaskiveä muodostumasta – auttaa estämään reikiintymistä.

Biorepair Plus Sensitivity Control hammastahna 100 ml
Fluoriton Biorepair Plus Sensitivity control Hammastahna on täydellinen valinta, jos kärsit herkistä tai vihlovista hampaista. MicroRepair® korjaa vahingoittuneen hammaskiilteen, estää plakin ja hammaskiven muodostumisen ja suojaa hermopäätteitä. Suojaamalla hammastahna lievittää lämpötilan muutoksista, harjauksesta tai syömisestä aiheutuvaa kipua.

https://www.youtube.com/watch?v=c2DTU85GH0A&feature=youtu.be

 

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Blogit