Bielenda | Adesso

Bielenda

Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille.

Bielenda Japan Lift Japanilaisen kauneusfilosofian inspiroima tuotelinja vaativallekin iholle. Voiteet sisältävät innovatiivista SYN-AKE-peptidiä, joka jäljittelee kyyn myrkyn ihoa kohottavaa vaikutusta. Riisipeptidit uudistavat ja ylläpitävät ihon puolustusmekanismia ja sakeuute kosteuttaa, kirkastaa ja ravitsee ihoa. Tuotteet kosteuttavat, kirkastavat ja silottavat herkkää aikuista ihoa ja tukevat ihon uudistumisprosessia. Tuloksena kohottunut, kosteutettu ja kirkas iho.

Bieleda Vegan Mysli on täydellinen välipala ihollesi! Vegaaninen resepti on täynnä hyödyllisiä viljoja ja huolellisesti valittuja kasvimaitoja. Koostumukst sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyä vehnänalkioöljyä, kaurauutetta ja riisimaitoa. Olemme valinneet kasvikunnan olennaisimmat raaka-aineet, jotka hoitavat ihoa hellävaraisesti.

Bielendan Eco Nature on kuivaa ihoa hemmotteleva, 99 % luonnollisia ainesosia sisältävä ja täysin vegaaninen uutuus. 🌱 Eco Nature on saanut inspiraationsa A-Beatystä eli Australian luonnon tehoaineista. Tuotteet sisältävät australialaist superhedelmää, kakadu-luumua, joka sisältää runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia. Australialainen mango ja jasmiini kosteuttavat, pehmentävät ja uudistavat ihoa.
Eco Nature auttaa ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasapainoa ja luonnollista mikrobiomia. Tuloksena luonnonkaunis ja hyvinvoiva iho!

Toimitusaika Bielendan tuotteille on noin viikon verran.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.