SWEET-SARJA koko perheelle - Adesso

SWEET-sarja koko perheelle 1 päivästä alkaen.

Hellävarainen ja hoitava!

Sarja on kehitetty yhteistyössä dermatologien ja lastenlääkereiden kanssa. Kehityksestä vastaava Naturativ:in tiimi, mihin kuuluu farmasian, luonnonyhdisteiden kemian ja kosmetiikan asiantuntijat ovat onnistuneen kehitysyhteistyön takana.

Sarja sopii kaikenikäisille, mutta erityisesti herkkäihoisille, kuivaihoisille ja atopikoille. Sarja sopii myös hajusteita karsastaville tai kemikaalikuormaa vältteleville henkilöille.

Hinta-laatu suhde SWEET-sarjan tuotteissa on erinomainen. Korkealaatuiset tuotteet, runsaat ja monipuoliset vaikuttavat aineet, luksusta iholle, mutta hinta on kosmetiikan keskisarjassa.

SWEET-sarja on hypoallergeeninen. Se on kehitetty vähentämään allergiareaktioiden todennäköisyyttä.

Kosteusvoide (200 ml):

Palkittu tuote ja sarjan ehdoton suosikki. Apteekkimyynnissä tuote on Naturativ-sarjan ykkönen. Testien mukaan imeytyy hyvin, kosteuttaa ja hoitaa. Atooppisen ihon yksi harvoja hyvin siedettyjä perusvoiteita.

Kehitetty erityisesti lasten kuivalle ja/tai ärtyneelle iholle.  Useammalla vaikuttavalla aineella kohdennetaan samaan ominaisuuteen, jolloin saadaan vaikutusta tehostettua ja tuote toimimaan useimmilla henkilöillä. Yksittäisten ainesosien, uutteiden ja öljyjen, vaikutuksista löytyy kohtalaista tutkimustietoa, vaikka uutteiden yksittäisillä, eristetyillä, bioaktiivisilla aineilla ei saada samaa, haluttua vaikutusta kuin uutteella.

o   Auringonkukkaöljy – pehmentää ja tasoittaa, vähentää tulehdusta ja normalisoi

o   Soijaöljy – vahvistaa luonnollista suojaavaa ihokerrosta

o   Puuvillansiemenöljy – rauhoittaa ja elvyttää ärtynyttä ihoa

o   Oliiviöljy, sisältää E-vitamiinia – rauhoittaa, suojaa, kosteuttaa

o   Oliivinlehtiuute – torjuu vapaita radikaaleja, tulehdusta estävä ja rauhoittava

o   Mimosan, Jojoban ja Auringonkukan kasvivahojen uute – suojaa nestehukalta, tasoittaa ihoa

o   Glyseriini – rauhoittaa, kosteuttaa

o   Prebiootti – auttaa palauttamaan hyödyllisen bakteeriflooran iholla

o   Luonnon E-vitamiini – antioksidantti.

INCI:

Aqua, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Glycerin, Olea Europaea Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Oil , Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Inulin, Alpha -Glucan Oligosaccharide, Jojoba, Mimosa, Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Xanthan Gum, Sodium Phytate