Magda Hajduk Naturativilta kertoo omat suosikkituotteet

13.10.2018/Magda Hajduk NATURATIV

Esitimme Naturativin perustajalle, Magda Hajdukille muutamia kysymyksiä luonnon kosmetiikkaan ja tietysti suosittuun Naturativ-sarjaan liittyen.

Magdan oma suosikki on Perusvoide, KOSTEUTTAVA VARTALOVOIDE VAUVOILLE, jota hän käyttää vartalo-, käsi- ja kasvovoiteena ja vieläpä puhdistusemulsiona. Helppo ottaa vain yksi tuote matkalle mukaan. Parhaina raaka-aineina Magda mainitsee runsaasti omega-rasvahappoja sisältävän leväuutteen, Algomega NP sekä kasviperäiset A-vitamiinin kaltaiset (Vitamin-A like), hyvin siedetyt ja stabiilit raaka-aineet.

Miksi luonnonkosmetiikka?
Yhteys luontoon on aina kaikkein parasta. Siten ei ole yllättävää, että luonnonkosmetiikka on päivä päivältä yhä suositumpi. Niiden tehtävä ei ole vain kaunistaa, vaan ennen kaikkea hoitaa ihoa turvallisesti, luonnollista rytmiä ja uudistumisprosesseja häiritsemättä.

Mitkä luonnonkosmetiikan vaikuttavat aineet ovat suosikkejasi?
Pidän aktiivisista ainesosista, jotka stimuloivat ihon uudistumista ja toiminta. Esimerkiksi: Algomega NP – stimuloi solujen uudistumista ja täydentää lipidipuutteita ja A-vitamiinin tyyppiset ainesosat (Vitamin A like) – stimuloi kollageenin uudistumista ja parantaa elastisuutta. Näitä kumpaakin on Naturativin kasvovoiteissa.

Voitko sanoa muutaman aktiivi-aineen, joita ei saa käyttää Naturativ-tuotteissa?
On paljon raaka-aineita, joita ei saa käyttää luonnonkosmetiikassa. Esimerkiksi silikonit ovat suosittuja raaka-aineita tavanomaisessa kosmetiikassa. Ne parantavat selvästi voiteiden ja hiustuotteiden koostumusta, mutta huolimatta joistakin positiivisista ominaisuuksista, niiden systemaattinen käyttö aiheuttaa kerääntymistä kehoon. Silikonien täyttöominaisuudet aiheuttavat estokerroksen (blocker) muodostumisen iholle, mikä tukkii huokoset ja vaikeuttaa ihon hengitystä. Estokerros ei estä pelkästään veden tai ilman epäpuhtauksien, vaan myös iholle hyödyllisten ravintoaineiden kulkeutumista. Lisäksi silikonin tasoittava- ja sileyttävä vaikutus on harhaanjohtavaa, koska kyseessä on vain optinen vaikutelma, joka kestää silikonia käyttävän kosmeettisen käytön ajan. Sama koskee hiustenhoitoa.

Mikä on maailmanlaajuisesti Naturativin best-seller eli parhaiten myyvä tuote?
Sokerikuorinnat, vartalovoiteet ja tehoseerumit erilaisiin ihon tarpeisiin.

Mitä on tulossa tuotekehitysputkessa?
Työstämme parhaillaan rikkaita lipidivalmisteita kuivalle, kypsälle iholle ja hellävaraiseen kasvojen kuorintaan.