Naturativ kasvohoitotuotteiden käyttöohjeet

Tuotteet:
Naturativ Hellävarainen Puhdistusemulsio 200 ml
Naturativ Rauhoittava Kasvovesi 200 ml
Naturativ Micellar Puhdistuvesi 200 ml
Naturativ ecoAmpulli 1 Tehoseerumi herkälle ja kuivalle iholle 30 ml
Naturativ ecoAmpulli 5 Tehoseerumi silmänympärysiholle 30 ml
Naturativ Hoitava ja Kiinteyttävä Päivävoide 40+ 50 ml
Naturativ Kosteuttava ja Kiinteyttävä Yövoide 40+ 50 ml

Aamuisin:
– Huuhtele kasvot viileällä vedellä. Taputtele pyyhkeellä kuivaksi. – Pyyhkäise kasvot ja kaula rauhoittavaan kasvoveteen tai puhdistavaan miselliveteen kostutetulla vanulapulla. – Levitä tehoseerumi 1 painellen, ei hieroen. – Levitä päivävoide tehoseerumista kosteille kasvoille ensin painellen, sitten kevyesti hieroen. – Taputtele tehoseerumi 5 silmänympäryksille nimettömillä, myös liikkuvalle luomelle.
”Lämmitä” kaikki tuotteet kämmenien välissä ennen levittämistä, tehoseerumi 5 nimettömien välissä. Kaikki vaiheet tehdään kasvoille ja kaulalle. Anna tehoseerumien ja päivävoiteen imeytyä ennen meikin levittämistä n. 30 minuuttia, saat pysyvämmän meikkipohjan.

Iltaisin:
– Levitä puhdistusemulsio pyörittelevin, hellävaraisin liikkein. Lisää vettä ja pyörittele vielä hetki. Huuhtele kasvot vedellä ja pyyhi kosteat kasvot vielä vanulapulla. Jos kasvoilla on meikkiä, puhdista kahteen kertaan, myös silmämeikki tai pyyhi kasvot ja kaula puhdistavaan miselliveteen kostutetulla vanulapulla. – Pyyhkäise kasvot ja kaula rauhoittavaan kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. – Levitä tehoseerumi 1 painellen, ei hieroen. – Levitä yövoide tehoseerumista kosteille kasvoille ensin painellen, sitten kevyesti hieroen. – Taputtele tehoseerumi 5 silmänympäryksille nimettömillä välttäen liikkuvaa luomea, etteivät silmäluomet turpoa yön aikana seerumin joutuessa silmiin.

Lämmitä” kaikki tuotteet kämmenien välissä ennen levittämistä, tehoseerumi 5 nimettömien välissä. Kaikki vaiheet tehdään kasvoille ja kaulalle.

Tilaa uutiskirje