Tehoseerumi ecoAmpulli 4 30 ml

33,00 

Moderni, energinen, luonnon KASVO seerumi (ecoAmpulli) on tehty erityisesti akne-iholle. Seerumia voidaan käyttää voiteen alla tai sellaisenaan; päivällä ja yöllä.

TEHOHOITO AKNE-IHOLLE
Aknea esiintyy yli puolella murrosikäisitä ja yleensä se menee ohitse murrosiän jälkeen. Joillain kuitenkin akne jää päälle ja jatkuu jopa 40 vuotiaaseen asti. Vaikka murrosikäinen tietääkin sen olevan ohimenevä vaihe, se saattaa olla vaikeaa ja nuori etsii apuja ihon hoitoon. Kun talirauhasen tiehyt tukkeutuvat, talirauhaset tulehtuvat ja sitä sanotaan akneksi. Tulehdukseen liittyy ihon normaaliflooraan kuuluva bakteeri, Propionibacterium acnes ja usein myös joitain hiivoja. Varsinaisen tulehduksen aiheuttaa kuitenkin talirauhasen hajoamistuotteet.
Tehsoeerumi 4 on täsmätuote akne-iholle. Siinä on sopivasti talirauhasta hillitseviä ja bakteerien kasvua hidastavia aineita, jotka vaikuttavat synergistisesti. Lue lisää vaikuttavista aineista.

Kuvaus

Tehoseerumi ecoAmpulli 4 30 ml

Naturativ_Face ecoAmpoule4TEHOHOITO AKNE-IHOLLE

RAUHOITTAA

UUDISTAA

SÄÄTELEE TALIN ERITYSTÄ

ANTIBAKTEERINEN

KOSTEUTTAA

Hypoallergeeninen, Luonnonkosmetiikkaa, Dermatologisesti testattu

Antioksidantit, Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot, bioflavonoidit, polysakkaridit, alginiini, bakteerikasvua estävät ja talirauhasta säätelevät aineet

Moderni, energinen, luonnon KASVO seerumi (ecoAmpulli) on tehty erityisesti akne-iholle. Seerumia voidaan käyttää voiteen alla tai sellaisenaan; päivällä ja yöllä.

Rauhoittaa aknea antibakteerisilla ja talia säätelevillä ominaisuuksilla. Parantaa kudoksen uusiutumista, suojaa UV-säteiltä, antioksidatiiviset vaikutukset.

”Ruusufinni”-iholle suositellaan käytettävän sekä eco-Ampulleja, jotka on tarkoitetu akne-iholle että laajentuneille ihohuokosille tehtyjä eco-ampulleja.

Käyttökokemukset, lue tästä.

Koostumus:

  • Takiainen* – säätelee talin erittymistä, antibakteerinen ja puhdistava
  • Nyamplung öljy* – antibakteerinen, uudistava, vähentää arpeutumista
  • Kultaleväuute (Laminaria Ochroleuca)* – rauhoittaa, nopeuttaa paranemista, vahvistaa ihoa suojaavaa rasvakerrosta, suojaa auringon aiheuttamilta palovammoilta
  • Arganöljy* – suojaa vapailta radikaaleilta, tasoittaa ihonjuonteita
  • Fermentoitu rapsiöljy* (2%) – bakteriostaattiset vaikutukset Propionibacterium acnes (akne) ja Corynebacterium xerosis (ihotulehdus) bakteereille, säätelee talin erittymistä
  • Hyaluronihappo* – tasoittaa, estää nesteiden kertymiä, vahvistaa, geelimäinen koostumus
  • Luonnon E-vitamiini* -anti-inflammatorinen (tulehdusta estävä), torjuu vapaita radikaaleja
  • Ruusuvesi* – vähentää punoitusta, pehmentää, kosteuttaa

*luonnolliset ja eko-sertifioidut ainesosat

Ainesosat: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Arctium Majus Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract, Candida Bombicola (Glucose) Methyl Rapeseedate Ferment, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenethyl Alcohol, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol,Squalene

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehoseerumi ecoAmpulli 4 30 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *